10 bin 660 adet dolu makaron ele geçirildi

ASAYİŞ 12.02.2024 - 09:53, Güncelleme: 12.02.2024 - 09:53
 

10 bin 660 adet dolu makaron ele geçirildi

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Avanos İlçesine bağlı Kalaba kasabasında M.Ö. ile T.A. isimli şahısların işyerinde arama yapıldı.
Avanos Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince M.Ö. ile T.A. isimli şahısların işyeri ve eklentilerinde yapılan aramada - 10.660 adet içi tütün doldurulmuş makaron,  11.966 gr. kıyılmış tütün, 6 adet elektronik sigara, 5 adet elektronik sigara likidi, 15 adet bitkisel aroma artırıcı sıvı ele geçirildi. M.Ö. ile T.A. isimli şahıslar hakkında Avanos Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kaçakçılık ile mücadele kanununa muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Avanos İlçesine bağlı Kalaba kasabasında M.Ö. ile T.A. isimli şahısların işyerinde arama yapıldı.

Avanos Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince M.Ö. ile T.A. isimli şahısların işyeri ve eklentilerinde yapılan aramada - 10.660 adet içi tütün doldurulmuş makaron,  11.966 gr. kıyılmış tütün, 6 adet elektronik sigara, 5 adet elektronik sigara likidi, 15 adet bitkisel aroma artırıcı sıvı ele geçirildi.

M.Ö. ile T.A. isimli şahıslar hakkında Avanos Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kaçakçılık ile mücadele kanununa muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.