AK Parti milletvekili adayı Yanar oyunu ailesi ile birlikte kullandı

SİYASET 14.05.2023 - 12:52, Güncelleme: 14.05.2023 - 12:52
 

AK Parti milletvekili adayı Yanar oyunu ailesi ile birlikte kullandı

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti’de oyunu ilk kullanan isim oldu.
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar bu sabah erken saatlerde Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri için oyunu kullanmak üzere ailesi ile birlikte oy kullanacağı Şehit Semih Turgut Ortaokulu’na geldi. Burada vatandaşlar ile bir süre görüşen Yanar daha sonra ise oyunu 1184 nolu sandıkta ailesi ile birlikte kullandı. AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar oy kullanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimlerinin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Sabahın erken saatlerinde vatandaşlarımız oy kullanmak üzere okullara geldi. Katılımın oldukça yüksek olması tabi ki bizleri sevindirdi” dedi.
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti’de oyunu ilk kullanan isim oldu.

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar bu sabah erken saatlerde Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri için oyunu kullanmak üzere ailesi ile birlikte oy kullanacağı Şehit Semih Turgut Ortaokulu’na geldi. Burada vatandaşlar ile bir süre görüşen Yanar daha sonra ise oyunu 1184 nolu sandıkta ailesi ile birlikte kullandı.
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar oy kullanmasının ardından yaptığı açıklamada, “ Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimlerinin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Sabahın erken saatlerinde vatandaşlarımız oy kullanmak üzere okullara geldi. Katılımın oldukça yüksek olması tabi ki bizleri sevindirdi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.