Beştaşlar bölgesinde 4 Milyon liralık tesis yapılacak

İLÇELER 15.03.2023 - 12:34, Güncelleme: 15.03.2023 - 12:34
 

Beştaşlar bölgesinde 4 Milyon liralık tesis yapılacak

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş ilçe merkezinde, Beştaşlar bölgesinde 4 Milyon liralık tesis yapılacak.
Konuyla ilgili Kocaeli Büyükşehir belediye başkanını ziyaret eden Başkan Arif Yoldaş Altıok, "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’ı ziyaret edip, Beştaşlar ziyaret bölgesinde yapacağımız tesisler için görüş alışverişinde bulunduk.  Yapacağımız protokol neticesinde yaklaşık 4 milyon liralık projemize Nisan ayında başlayacağız. Misafirperverliklerinden dolayı Sayın Başkanımız Tahir Büyükakın, Genel Sekreter yardımcısı Sadık Uysal ve Mutlu Beyazgül’e çok teşekkür ediyoruz" dedi.  
NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş ilçe merkezinde, Beştaşlar bölgesinde 4 Milyon liralık tesis yapılacak.

Konuyla ilgili Kocaeli Büyükşehir belediye başkanını ziyaret eden Başkan Arif Yoldaş Altıok, "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’ı ziyaret edip, Beştaşlar ziyaret bölgesinde yapacağımız tesisler için görüş alışverişinde bulunduk. 

Yapacağımız protokol neticesinde yaklaşık 4 milyon liralık projemize Nisan ayında başlayacağız. Misafirperverliklerinden dolayı Sayın Başkanımız Tahir Büyükakın, Genel Sekreter yardımcısı Sadık Uysal ve Mutlu Beyazgül’e çok teşekkür ediyoruz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.