Sulusaray'da HEM kursları açılacak

NEVŞEHİR 12.05.2022 - 14:21, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Sulusaray'da HEM kursları açılacak

Nevşehir merkeze bağlı Sulusaray kasabasında Halk eğitim merkezi kursları açılacak.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı Sulusaray kasabasında Halk eğitim merkezi kursları açılacak.     Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fedakar Koçak, belediye başkanı Yılmaz ile açılabilecek kurslarla ilgili istişarelerde bulundu.     Sulusaray Belediyesinin her zaman olduğu gibi Halk Eğitim Merkezi kurslarının düzenlenmesine maddi - manevi desteklerini esirgemediğini kaydeden Koçak, "Sulusaray beldemizde de çeşitli kurslar açarak halk eğitimine katkı sağlamak istiyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Bayram Yılmaz ile yaptığımız istişareler sonucunda açabileceğimiz kursların planlamasına başladık. Desteklerinden dolayı Başkan Yılmaz'a teşekkürlerimizi sunarım" dedi.  
Nevşehir merkeze bağlı Sulusaray kasabasında Halk eğitim merkezi kursları açılacak.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı Sulusaray kasabasında Halk eğitim merkezi kursları açılacak.  

 

Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fedakar Koçak, belediye başkanı Yılmaz ile açılabilecek kurslarla ilgili istişarelerde bulundu.  

 

Sulusaray Belediyesinin her zaman olduğu gibi Halk Eğitim Merkezi kurslarının düzenlenmesine maddi - manevi desteklerini esirgemediğini kaydeden Koçak, "Sulusaray beldemizde de çeşitli kurslar açarak halk eğitimine katkı sağlamak istiyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Bayram Yılmaz ile yaptığımız istişareler sonucunda açabileceğimiz kursların planlamasına başladık. Desteklerinden dolayı Başkan Yılmaz'a teşekkürlerimizi sunarım" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.