Vali Becel bayram ziyaretlerine devam ediyor

NEVŞEHİR 10.07.2022 - 13:15, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Vali Becel bayram ziyaretlerine devam ediyor

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Kurban Bayramı’nın ikinci gününde ziyaretlerine devam ediyor
    Vali Becel bayram ziyaretlerine devam ediyor Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Kurban Bayramı’nın ikinci  gününde ziyaretlerine devam ediyor Neveşir Valisi İnci Sezer Becel Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ve Nevşehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Vali Becel, ziyaretlerinde, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın ve büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi’nde(JAKEM) görevli personeller,nöbetçi personeller, sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınlarının Kurban Bayramlarını tebrik etti.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Kurban Bayramı’nın ikinci gününde ziyaretlerine devam ediyor

 

 


Vali Becel bayram ziyaretlerine devam ediyor

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Kurban Bayramı’nın ikinci  gününde ziyaretlerine devam ediyor

Neveşir Valisi İnci Sezer Becel Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ve Nevşehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Vali Becel, ziyaretlerinde, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın ve büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi’nde(JAKEM) görevli personeller,nöbetçi personeller, sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınlarının Kurban Bayramlarını tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.