Kozaklı'da jeotermal alt yapı yenileniyor

İLÇELER 24.08.2022 - 10:38, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kozaklı'da jeotermal alt yapı yenileniyor

Kozaklı ilçe merkezinde jeotermal alt yapı yenileme ve rehabilite çalışmaları hızla sürüyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Kozaklı ilçe merkezinde jeotermal alt yapı yenileme ve rehabilite çalışmaları hızla sürüyor.   Çalışmaları bizzat takip eden Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu, "Vatandaşlarımızın ısınma konforunu artırmak için mayıs ayında ihalesini yaptığımız şehrimizin gelecek 40 yılına hizmet edecek dev jeotermal altyapı yenileme ve rehabilite işine, bugün ilk kazmayı vurarak başladık. İlçemize hayırlı olsun" diye konuştu. 
Kozaklı ilçe merkezinde jeotermal alt yapı yenileme ve rehabilite çalışmaları hızla sürüyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Kozaklı ilçe merkezinde jeotermal alt yapı yenileme ve rehabilite çalışmaları hızla sürüyor.  

Çalışmaları bizzat takip eden Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu, "Vatandaşlarımızın ısınma konforunu artırmak için mayıs ayında ihalesini yaptığımız şehrimizin gelecek 40 yılına hizmet edecek dev jeotermal altyapı yenileme ve rehabilite işine, bugün ilk kazmayı vurarak başladık. İlçemize hayırlı olsun" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.