Sulusaray’da vatandaşın Belediyeye karşı ilginç eylemi

İLÇELER 13.10.2022 - 10:58, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Sulusaray’da vatandaşın Belediyeye karşı ilginç eylemi

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Sulusaray Kasabası’nda bir vatandaş Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz’a evinin çatısına yazdırdığı yazı ile isyan etti.
    Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Sulusaray Kasabası’nda yaşayan Nizami Gönen ilginç bir eyleme imza attı. Edinilen bilgilere göre, Sulusaray Belediyesi Nizami Gönen’e ait olan arsayı istimlak etti. İstimlak yapılmasına itiraz eden Gönen’in sesini Belediye Başkanı Bayram Yılmaz duymazlıktan gelmesinin ardından Gönen çareyi evinin çatısına yazdırdığı yazı ile duyurmak istedi. Gönen evinin çatısına, “ Hırsız hırsızın kölesi, sizin adamınız varsa benim Allah’ım var” sözleriyle isyanını dile getirdi. Nizami Gönen’in evinin çatısına yazdırdığı bu yazı ise kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Sulusaray Kasabası’nda bir vatandaş Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz’a evinin çatısına yazdırdığı yazı ile isyan etti.

 

 

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Sulusaray Kasabası’nda yaşayan Nizami Gönen ilginç bir eyleme imza attı. Edinilen bilgilere göre, Sulusaray Belediyesi Nizami Gönen’e ait olan arsayı istimlak etti. İstimlak yapılmasına itiraz eden Gönen’in sesini Belediye Başkanı Bayram Yılmaz duymazlıktan gelmesinin ardından Gönen çareyi evinin çatısına yazdırdığı yazı ile duyurmak istedi. Gönen evinin çatısına, “ Hırsız hırsızın kölesi, sizin adamınız varsa benim Allah’ım var” sözleriyle isyanını dile getirdi.
Nizami Gönen’in evinin çatısına yazdırdığı bu yazı ise kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.