Rasim Arı’ya yediden yetmişe sevgi seli…

SİYASET 10.02.2024 - 09:29, Güncelleme: 10.02.2024 - 09:31
 

Rasim Arı’ya yediden yetmişe sevgi seli…

Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Nevşehir’i adım adım, karış karış, sokak sokak geziyor, çalışmalarıyla dikkat çekiyor.
    İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yediden yetmişe herkesin sevgisini kazanan ve ilk günden beri farklı bir belediye başkanı olacağının sinyalini veren Belediye Başkanı Rasim Arı, 2000 mahallesinde vatandaşlarla kucaklaştı. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Arı, vatandaşların sorunlarını dinlerken, göreve seçildiği takdirde Nevşehir için yapmayı düşündüğü plan ve projelerini anlattı. Vatandaşların özellikle ana arterlerde meydana gelen trafik sıkışıklığına, şehrimizdeki park sorununa yönelik şikayetlerine dikkat çeken Başkan Arı, sorunun gerçekçi ve ayağı yere basan projelerle Nevşehir’in gündeminden çıkarılacağını söyledi.  
Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Nevşehir’i adım adım, karış karış, sokak sokak geziyor, çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

 

 

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yediden yetmişe herkesin sevgisini kazanan ve ilk günden beri farklı bir belediye başkanı olacağının sinyalini veren Belediye Başkanı Rasim Arı, 2000 mahallesinde vatandaşlarla kucaklaştı.

Vatandaşlarla yakından ilgilenen Arı, vatandaşların sorunlarını dinlerken, göreve seçildiği takdirde Nevşehir için yapmayı düşündüğü plan ve projelerini anlattı. Vatandaşların özellikle ana arterlerde meydana gelen trafik sıkışıklığına, şehrimizdeki park sorununa yönelik şikayetlerine dikkat çeken Başkan Arı, sorunun gerçekçi ve ayağı yere basan projelerle Nevşehir’in gündeminden çıkarılacağını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.