İYİ Parti adayı Rasim Arı Nevşehir'de Esnafın Nabzını Tutuyor

SİYASET 23.02.2024 - 08:35, Güncelleme: 23.02.2024 - 08:35
 

İYİ Parti adayı Rasim Arı Nevşehir'de Esnafın Nabzını Tutuyor

İYİ Parti Adayı Rasim Arı Nevşehir’de Esnaflarla buluştu, 2000 Evler mahallesinde yer alan kafeler caddesinden Tam Destek.
Nevşehir İYİ Parti Belediye başkan adayı Rasim Arı yerel siyasete etkin katılım ve halkın sesine kulak vermek amacıyla esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Nevşehir  Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ve  il Başkanı  Ali İhsan Parlatan ve  parti yöneticileri 2000 Evler Mahallesi'ndeki kafeler caddesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Belediye Başkan Adayı Rasim Arı önderliğinde kafe esnafları ve Vatandaşlar ile bire bir görüşmeler yaptı, oy talebinin yanı sıra Arı, Nevşehir için için projelerini anlatarak  karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.   Arı. "Yaptığımız her görüşme ve aldığımız her fikir kıymetli. esnafımız ve vatandaşlar ile samimi sohbetler gerçekleştirdik bu vesileyle şahsım ve arkadaşlarıma gösterilen  misafirperverlik için esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşımız ile sürekli bir iletişim içinde  halkla iç içe olma anlayışımızı devam ettireceğiz.  Altını çizerek söylüyorum Nevşehir'in her köşesine giderek vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam edeceğim" dedi.  
İYİ Parti Adayı Rasim Arı Nevşehir’de Esnaflarla buluştu, 2000 Evler mahallesinde yer alan kafeler caddesinden Tam Destek.

Nevşehir İYİ Parti Belediye başkan adayı Rasim Arı yerel siyasete etkin katılım ve halkın sesine kulak vermek amacıyla esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Nevşehir  Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ve  il Başkanı  Ali İhsan Parlatan ve  parti yöneticileri 2000 Evler Mahallesi'ndeki kafeler caddesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Belediye Başkan Adayı Rasim Arı önderliğinde kafe esnafları ve Vatandaşlar ile bire bir görüşmeler yaptı, oy talebinin yanı sıra Arı, Nevşehir için için projelerini anlatarak  karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.   Arı. "Yaptığımız her görüşme ve aldığımız her fikir kıymetli. esnafımız ve vatandaşlar ile samimi sohbetler gerçekleştirdik bu vesileyle şahsım ve arkadaşlarıma gösterilen  misafirperverlik için esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşımız ile sürekli bir iletişim içinde  halkla iç içe olma anlayışımızı devam ettireceğiz.  Altını çizerek söylüyorum Nevşehir'in her köşesine giderek vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam edeceğim" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.