İYİ Parti eski İl Başkanı Ömer Ay delegelere seslendi

SİYASET 26.10.2022 - 17:42, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

İYİ Parti eski İl Başkanı Ömer Ay delegelere seslendi

İYİ Parti eski il başkanı Ömer Ay, parti delegelerine seslenirken kongre sürecine dair değerlendirmelerde de bulundu.
    NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti eski il başkanı Ömer Ay, parti delegelerine seslenirken kongre sürecine dair değerlendirmelerde de bulundu.   Ay, "Genel Merkezimiz, İyi Partimizin 3. Olağan kongresini yapmak üzere ilçelerden başlamak suretiyle kongre sürecini başlatmış bulunuyor. İlimizde Avanos ilçesi 29 Ekim, Gülşehir ilçesi 30 Ekim, Ürgüp ilçesi 5 Kasım, Kozaklı ilçesi ise 6 Kasım günlerinde 3. Olağan kongrelerini mevcut üyelerinin tamamının katılımı ile yapacaklardır. Hacıbektaş, Derinkuyu ve Acıgöl ilçeleri de mevcut üyeleriyle 25 Kasım'a kadar kongrelerini yapmış olacaklardır.  Nevşehir Merkez ilçe kongresinin İyi Partimiz tüzüğü uyarınca 400 delege ile yapılası öngörüldüğü için, Bin kişi civarındaki merkez ilçe üyeleri arasından 400 kişinin delege olarak seçilmesi gerekmektedir.   İYİ Parti Merkez İlçe kongresinde İlçe Yönetim Kurulunun 15 üyesi doğal delegedir. Merkeze bağlı Belde başkan ve yöneticilerinden iki-üç kişi ile mahalle ve köy temsilcilerinden bir-iki kişi seçilerek delege yapılmalıdır.  Bunlara ilave olarak İl Yönetim Kurulu üyeleri Erkan Kocamaz, Yaşar Usalan, Mehmet Özkan, Hüseyin Sevindik, Dr. Muzaffer Evli, Mehmet Güngören, Bilal Dirikoç, Hasan Yarımca, Av. Ertuğrul Erdem, Av. Engin Karakaya, Av. Furkan Düzleyen, Mehmet Erdoğan, Nihat Aydoğan, Bahtiyar İlleez, Nurdan Demirsoy, Elmas Erdoğan, Gönül Aktürk, Ayten Kürekli, Necla Ulkat, Ahmet Yücel, Nevzat Ağıllı, Mehmet Odabaşı, Hayri Genç, M. Fatih Özdemir, Fevzi Özmen, İhsan Aydoğan, Alpaslan Öncül, Oğuzhan Yırtıcı, Ayten Uğur, Gülseren Abidinoğlu, Hatice Erdoğan, Ayşe Sevindik, Erol Özkaya, Ekrem Kürekli, İbrahim Cihan, Cavit Ersoy, Hande Erdoğan, Zeynep Genç, Ayşenur Sağın, Ayten Kürekli, Aslan Özcan, Mehmet Akif Çeliköz, Mehmet Dilari, Hayati Karataş ve Yusuf Metuçin Merkez ilçe kongresinde delege olmalıdırlar.  İlave olarak önceki il başkanları Tuncay Karataş, Ali Karaaslan ve Ömer Ay ile Sevgi Ay, Birgül Yılmaz, Bayram Ulkat, Ferhat Korkmaz, Bayram Ali Kocatepe, Elmas ve Hüseyin Irmak, Nefise ve M. Ali Tataşoğlu, Zafer Uzlaşır, Nurettin Keçe, Saim Öncül, Yüksel Seçer, Mehmet Bayyurt, Mustafa Er, Mustafa Becerir, Ali Tufan, Ayşenur Genç Tayfur, Dr. Kemal Yazar, Dr. Mustafa Yavuz, Vahdi Arısoy ve Mustafa Yavuzer gibi isimler de delege olarak Merkez ilçe kongresine katılmalıdırlar.   Elbette bu sayılanlar dışında parti faaliyetlerine az-çok katıldığı halde unutulanlar olabilir ve ilave edilmelidir.  Bunun dışında diğer başvuranlar veya çok geç kalınmış olunmasına rağmen 25 Ekim gecesi çekilen mesaj üzerine 30 Ekim günü delege seçilmek amacıyla gelecek olanlar da ilave edilmek üzere 415 delege tamamlanmalıdır.   Bunun dışında bir yol izlenerek “beni adamım” mantığı ile yapılacak bir delege tespiti itirazlara ve kongrenin iptali dahil belirsiz sonuçlara yol açabilir. Üyelerin ve delegelerin hür iradelerinden korkulmamalıdır. İYİ Partimizin Büyümesinin Yolu Budur" ifadelerinde bulundu.  
İYİ Parti eski il başkanı Ömer Ay, parti delegelerine seslenirken kongre sürecine dair değerlendirmelerde de bulundu.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti eski il başkanı Ömer Ay, parti delegelerine seslenirken kongre sürecine dair değerlendirmelerde de bulundu.  

Ay, "Genel Merkezimiz, İyi Partimizin 3. Olağan kongresini yapmak üzere ilçelerden başlamak suretiyle kongre sürecini başlatmış bulunuyor. İlimizde Avanos ilçesi 29 Ekim, Gülşehir ilçesi 30 Ekim, Ürgüp ilçesi 5 Kasım, Kozaklı ilçesi ise 6 Kasım günlerinde 3. Olağan kongrelerini mevcut üyelerinin tamamının katılımı ile yapacaklardır. Hacıbektaş, Derinkuyu ve Acıgöl ilçeleri de mevcut üyeleriyle 25 Kasım'a kadar kongrelerini yapmış olacaklardır. 

Nevşehir Merkez ilçe kongresinin İyi Partimiz tüzüğü uyarınca 400 delege ile yapılası öngörüldüğü için, Bin kişi civarındaki merkez ilçe üyeleri arasından 400 kişinin delege olarak seçilmesi gerekmektedir.  

İYİ Parti Merkez İlçe kongresinde İlçe Yönetim Kurulunun 15 üyesi doğal delegedir. Merkeze bağlı Belde başkan ve yöneticilerinden iki-üç kişi ile mahalle ve köy temsilcilerinden bir-iki kişi seçilerek delege yapılmalıdır. 

Bunlara ilave olarak İl Yönetim Kurulu üyeleri Erkan Kocamaz, Yaşar Usalan, Mehmet Özkan, Hüseyin Sevindik, Dr. Muzaffer Evli, Mehmet Güngören, Bilal Dirikoç, Hasan Yarımca, Av. Ertuğrul Erdem, Av. Engin Karakaya, Av. Furkan Düzleyen, Mehmet Erdoğan, Nihat Aydoğan, Bahtiyar İlleez, Nurdan Demirsoy, Elmas Erdoğan, Gönül Aktürk, Ayten Kürekli, Necla Ulkat, Ahmet Yücel, Nevzat Ağıllı, Mehmet Odabaşı, Hayri Genç, M. Fatih Özdemir, Fevzi Özmen, İhsan Aydoğan, Alpaslan Öncül, Oğuzhan Yırtıcı, Ayten Uğur, Gülseren Abidinoğlu, Hatice Erdoğan, Ayşe Sevindik, Erol Özkaya, Ekrem Kürekli, İbrahim Cihan, Cavit Ersoy, Hande Erdoğan, Zeynep Genç, Ayşenur Sağın, Ayten Kürekli, Aslan Özcan, Mehmet Akif Çeliköz, Mehmet Dilari, Hayati Karataş ve Yusuf Metuçin Merkez ilçe kongresinde delege olmalıdırlar. 

İlave olarak önceki il başkanları Tuncay Karataş, Ali Karaaslan ve Ömer Ay ile Sevgi Ay, Birgül Yılmaz, Bayram Ulkat, Ferhat Korkmaz, Bayram Ali Kocatepe, Elmas ve Hüseyin Irmak, Nefise ve M. Ali Tataşoğlu, Zafer Uzlaşır, Nurettin Keçe, Saim Öncül, Yüksel Seçer, Mehmet Bayyurt, Mustafa Er, Mustafa Becerir, Ali Tufan, Ayşenur Genç Tayfur, Dr. Kemal Yazar, Dr. Mustafa Yavuz, Vahdi Arısoy ve Mustafa Yavuzer gibi isimler de delege olarak Merkez ilçe kongresine katılmalıdırlar.  

Elbette bu sayılanlar dışında parti faaliyetlerine az-çok katıldığı halde unutulanlar olabilir ve ilave edilmelidir. 

Bunun dışında diğer başvuranlar veya çok geç kalınmış olunmasına rağmen 25 Ekim gecesi çekilen mesaj üzerine 30 Ekim günü delege seçilmek amacıyla gelecek olanlar da ilave edilmek üzere 415 delege tamamlanmalıdır.  

Bunun dışında bir yol izlenerek “beni adamım” mantığı ile yapılacak bir delege tespiti itirazlara ve kongrenin iptali dahil belirsiz sonuçlara yol açabilir. Üyelerin ve delegelerin hür iradelerinden korkulmamalıdır. İYİ Partimizin Büyümesinin Yolu Budur" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.