Kandil özel programı gerçekleştirildi

NEVŞEHİR 27.09.2023 - 16:18, Güncelleme: 27.09.2023 - 16:18
 

Kandil özel programı gerçekleştirildi

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Müftülüğü tarafından ecdad yadigârı tarihi Kurşunlu Camii’nde Mevlid Kandili dolayısıyla Mevlid kandili özel programı düzenlendi.
Âlemlere rahmet olarak gönderilen son peygamber Hazreti Muhammed Mustafa’nın (S.A.V) dünyaya teşrif ettiği gece olan Mevlid Kandili Nevşehir Kurşunlu Camii ve Alibey Camii başta olmak üzere tüm camilerde düzenlenen programlarla idrak edildi.  Düzenlenen mevlit programlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  Yatsı namazı öncesi başlayan programlarda Nevşehir İl Müftülüğü ilahi ekipleri tarafından mevlid-i şerif, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve salâvatlar okundu. Daha sonra İl müftümüz Kazım Güzel Mevlid-i Nebi haftasının teması olan "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konusu üzerine sohbet gerçekleştirdi. Camileri dolduran genç-yaşlı, kadın-erkek bütün vatandaşlar ellerini semaya açarak Mevlid Kandilinin huzur ve barış getirmesi için dua etti ve sevgili Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine Yüce Allah’tan af ve mağfiret dilediler. Yatsı namazının kılınmasının ardından okunan hatimlerin duasıyla programlar sona erdi. 
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Müftülüğü tarafından ecdad yadigârı tarihi Kurşunlu Camii’nde Mevlid Kandili dolayısıyla Mevlid kandili özel programı düzenlendi.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen son peygamber Hazreti Muhammed Mustafa’nın (S.A.V) dünyaya teşrif ettiği gece olan Mevlid Kandili Nevşehir Kurşunlu Camii ve Alibey Camii başta olmak üzere tüm camilerde düzenlenen programlarla idrak edildi. 

Düzenlenen mevlit programlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Yatsı namazı öncesi başlayan programlarda Nevşehir İl Müftülüğü ilahi ekipleri tarafından mevlid-i şerif, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve salâvatlar okundu. Daha sonra İl müftümüz Kazım Güzel Mevlid-i Nebi haftasının teması olan "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konusu üzerine sohbet gerçekleştirdi.
Camileri dolduran genç-yaşlı, kadın-erkek bütün vatandaşlar ellerini semaya açarak Mevlid Kandilinin huzur ve barış getirmesi için dua etti ve sevgili Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine Yüce Allah’tan af ve mağfiret dilediler.
Yatsı namazının kılınmasının ardından okunan hatimlerin duasıyla programlar sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.