Kozaklı’da 18 Mart Çanakkale Zaferi, Kozaklılı şehitlerin kabri ziyaret edilerek anıldı

İLÇELER 18.03.2023 - 15:10, Güncelleme: 18.03.2023 - 15:21
 

Kozaklı’da 18 Mart Çanakkale Zaferi, Kozaklılı şehitlerin kabri ziyaret edilerek anıldı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitleri’ni anma günü adına Kozaklı’da tören düzenlendi.
  Törende Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu, Kozaklı Kaymakamı Erkan Adıbelli, ilçe parti yöneticileri, eğitim camiasından önemli isimler ve Kozaklı halkı yer aldı. Tören, Kozaklı Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kozaklı idarecileri, Şehit Komando Tuncay Ünal ve Şehit P. Uzman Çavuş Hakan Demirci’nin kabirlerinin ziyaret edilmesi ile devam etti. Şehitlerin kabri başında, Çanakkale şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz adına dualar okundu.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitleri’ni anma günü adına Kozaklı’da tören düzenlendi.

 

Törende Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu, Kozaklı Kaymakamı Erkan Adıbelli, ilçe parti yöneticileri, eğitim camiasından önemli isimler ve Kozaklı halkı yer aldı. Tören, Kozaklı Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kozaklı idarecileri, Şehit Komando Tuncay Ünal ve Şehit P. Uzman Çavuş Hakan Demirci’nin kabirlerinin ziyaret edilmesi ile devam etti. Şehitlerin kabri başında, Çanakkale şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz adına dualar okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.