Mehmet Savran, Nevşehir'e yerleşen depremzede çiftin nikahını kıydı

NEVŞEHİR 25.02.2023 - 16:26, Güncelleme: 25.02.2023 - 16:28
 

Mehmet Savran, Nevşehir'e yerleşen depremzede çiftin nikahını kıydı

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, bugün gerçekleşen nikah töreninde Gülay-Ömer çiftinin nikahını kıydı.
  Çift, daha önce nikah töreninin 14 Şubat’ta Hatay’da kıyılması konusunda karar almıştı. 6 Şubat tarihinde gerçekleşen deprem felaketi sonrası çift, deprem bölgesini terk edip Nevşehir’e yerleşmişti. Çiftin nikahını kıyan isim ise Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran oldu. Çifte mutluluklar dileyen Savran, “14 Şubat’ta Hatay’da gerçekleşecekti nikah törenleri. Ama yaşanılan deprem felaketi sonrası şehrimize gelmek zorunda kaldılar. Gülay ile Ömer’in nikah törenlerini yapmak ise bize nasip oldu. Genç kardeşlerime mutluluklar diliyorum.” şeklinde konuştu.  
Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, bugün gerçekleşen nikah töreninde Gülay-Ömer çiftinin nikahını kıydı.

 

Çift, daha önce nikah töreninin 14 Şubat’ta Hatay’da kıyılması konusunda karar almıştı. 6 Şubat tarihinde gerçekleşen deprem felaketi sonrası çift, deprem bölgesini terk edip Nevşehir’e yerleşmişti.

Çiftin nikahını kıyan isim ise Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran oldu.

Çifte mutluluklar dileyen Savran, “14 Şubat’ta Hatay’da gerçekleşecekti nikah törenleri. Ama yaşanılan deprem felaketi sonrası şehrimize gelmek zorunda kaldılar. Gülay ile Ömer’in nikah törenlerini yapmak ise bize nasip oldu. Genç kardeşlerime mutluluklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.