Mezuniyet törenindeki yetenekleriyle hayran bıraktılar

EĞİTİM 15.06.2023 - 09:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 09:01
 

Mezuniyet törenindeki yetenekleriyle hayran bıraktılar

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun 1. ve 2. kademe öğrencileri, mezuniyet töreninde yetenekleriyle hayran bıraktı.
Okulunun sosyal etkinlik salonunda gerçekleşen mezuniyet törenine Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Okul Müdürü Mustafa Özçelik, öğretmenler ile davetliler ve özel bireylerin aileleri katıldı.  İl Müdürü Özdemir, özel eğitim alan bireylere, ailelerine, okul yöneticisi ve öğretmenlerine teşekkür etti. Özel gençlere övgü yağdıran Özdemr Okulumuzda kanatlarını çırparak birçok dalda eğitim alan, engelleri aşarak başarıdan başarıya koşan, üretken hale gelen, yetenekleriyle bizleri duygulandırıp gururlandıran değerli özel bireylerimizi bugün mezun etmenin hem hüznünü hem sevincini yaşıyoruz" dedi. Özdemir öğrencilere bundan sonraki yaşamlarının da engelsiz sürdüreceklerine inandığını söyledi.  Akabinde mezuniyet töreninde müzikal gösterilerde sahneye çıkan özel bireyler sahnedeki performanslarıyla ümit verdi. Renkli gösterilere sahne olan mezuniyet etkinliğinde özgüvenleri artan, kendi kendilerine yeterli hale gelen ve yetenekleriyle parmak ısırtan öğrenciler izleyicileri kendilerine hayran bıraktı.  Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat öğrencilere mezuniyet belgelerini verdi. Özel bireyler mezun olmanın mutluluğunu keplerini havaya atarak kutladı. 
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun 1. ve 2. kademe öğrencileri, mezuniyet töreninde yetenekleriyle hayran bıraktı.

Okulunun sosyal etkinlik salonunda gerçekleşen mezuniyet törenine Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Okul Müdürü Mustafa Özçelik, öğretmenler ile davetliler ve özel bireylerin aileleri katıldı. 

İl Müdürü Özdemir, özel eğitim alan bireylere, ailelerine, okul yöneticisi ve öğretmenlerine teşekkür etti. Özel gençlere övgü yağdıran Özdemr Okulumuzda kanatlarını çırparak birçok dalda eğitim alan, engelleri aşarak başarıdan başarıya koşan, üretken hale gelen, yetenekleriyle bizleri duygulandırıp gururlandıran değerli özel bireylerimizi bugün mezun etmenin hem hüznünü hem sevincini yaşıyoruz" dedi. Özdemir öğrencilere bundan sonraki yaşamlarının da engelsiz sürdüreceklerine inandığını söyledi. 

Akabinde mezuniyet töreninde müzikal gösterilerde sahneye çıkan özel bireyler sahnedeki performanslarıyla ümit verdi. Renkli gösterilere sahne olan mezuniyet etkinliğinde özgüvenleri artan, kendi kendilerine yeterli hale gelen ve yetenekleriyle parmak ısırtan öğrenciler izleyicileri kendilerine hayran bıraktı. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat öğrencilere mezuniyet belgelerini verdi. Özel bireyler mezun olmanın mutluluğunu keplerini havaya atarak kutladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.