Nevşehir’e sağanak yağış geliyor

GÜNCEL 20.11.2022 - 22:26, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Nevşehir’e sağanak yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’e 22 Kasım Salı günü sağanak yağış geliyor.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir yeni haftaya çok bulutlu bir hava ile başlayacakken 22 Kasım Salı günü ise sağanak yağış bekleniyor.   21 Kasım Pazartesi: Nevşehir’de çok bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 8 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 18 derece olması tahmin ediliyor.   22 Kasım Salı: Nevşehir’de sağanak yağışlı hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 9 derece en yüksek hava sıcaklığı 15 derece olması tahmin ediliyor.   23 Kasım Çarşamba: Nevşehir’de parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 4 derece en yüksek hava sıcaklığı 16 derece olması tahmin ediliyor.   24 Kasım Perşembe: Nevşehir’de yağmurlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 5 derece en yüksek hava sıcaklığı 14 derece olması tahmin ediliyor.   25 Kasım Cuma: Nevşehir’de yağışlı hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 7 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 9 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’e 22 Kasım Salı günü sağanak yağış geliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir yeni haftaya çok bulutlu bir hava ile başlayacakken 22 Kasım Salı günü ise sağanak yağış bekleniyor.

 

21 Kasım Pazartesi: Nevşehir’de çok bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 8 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 18 derece olması tahmin ediliyor.

 

22 Kasım Salı: Nevşehir’de sağanak yağışlı hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 9 derece en yüksek hava sıcaklığı 15 derece olması tahmin ediliyor.

 

23 Kasım Çarşamba: Nevşehir’de parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 4 derece en yüksek hava sıcaklığı 16 derece olması tahmin ediliyor.

 

24 Kasım Perşembe: Nevşehir’de yağmurlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 5 derece en yüksek hava sıcaklığı 14 derece olması tahmin ediliyor.

 

25 Kasım Cuma: Nevşehir’de yağışlı hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 7 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 9 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.