Öğrencilerin yaptığı konteyner sınıflar deprem bölgelerine yola çıktı

GÜNCEL 14.03.2023 - 13:41, Güncelleme: 14.03.2023 - 13:45
 

Öğrencilerin yaptığı konteyner sınıflar deprem bölgelerine yola çıktı

Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri tarafından yapılan konteyner sınıflar deprem bölgelerine yola çıktı.
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremler sonrasında Nevşehir’de öğretmen ve öğrenciler tarafından deprem bölgelerine konteyner sınıflar yapıldı. Yaklaşık 10 günlük kısa bir zaman içerisinde öğretmen ve öğrenciler tarafından yapılan konteyner sınıflar bugün deprem bölgelerine gönderildi. Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası, Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Nevşehir Mesleki Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri, depremde hasar gören okullar olması nedeniyle eğitimlerine devam edemeyen öğrenciler için ürettiği konteyner sınıfları afet bölgelerine sevk etti” ifadelerine yer verildi.
Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri tarafından yapılan konteyner sınıflar deprem bölgelerine yola çıktı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremler sonrasında Nevşehir’de öğretmen ve öğrenciler tarafından deprem bölgelerine konteyner sınıflar yapıldı. Yaklaşık 10 günlük kısa bir zaman içerisinde öğretmen ve öğrenciler tarafından yapılan konteyner sınıflar bugün deprem bölgelerine gönderildi.

Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası, Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Nevşehir Mesleki Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri, depremde hasar gören okullar olması nedeniyle eğitimlerine devam edemeyen öğrenciler için ürettiği konteyner sınıfları afet bölgelerine sevk etti” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.