“Özgürlük Konvoyu” düzenlenecek

NEVŞEHİR 03.11.2023 - 10:13, Güncelleme: 03.11.2023 - 10:13
 

“Özgürlük Konvoyu” düzenlenecek

İsrail'in Filistin'de uyguladığı katliamların müsebbibi ABD’nin İncirlik'teki üssünü araçlarla kuşatmak üzere düzenlenecek “Özgürlük Konvoyu”na Nevşehir’den vatandaşlar araçlarıyla katılacak.
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen konvoy ile tüm şehirlerden ABD’nin İncirlik Üssüne gidilecek.  Nevşehir İHH’nın da destek vereceği konvoy, 5 Kasım Pazar saat 08.00’de Niğde Yolundaki Külliye Camisi önünden hareket edecek. Konvoy saat 14.00’te İncirlik’e ulaşacak. Konvoya katılmak isteyenler, 0535 932 7125 numaralı telefondan bilgi alabilir. Apartheid rejimi İsrail’in Gazze’deki sivillere yönelik saldırıları devam ediyor. İşgalci İsrail’in sivil yerleşim alanları, hastane, ibadethane ve okul gibi yerlere düzenlediği saldırılar, zaten abluka altında olan Gazze’de büyük bir insani krizin meydana gelmesine sebep oldu. Gazze’de yaşanan insanlık dramına karşı ABD’nin takınmış olduğu İsrail yanlısı tutuma karşı dünya genelinde tepkiler yükseliyor. Duyarlı vatandaşlar da bu tepkiyi yerinde göstermek amacıyla pazar günü araçlarıyla hareket ederek, zulmü görmezden gelenlerden olmadıklarını gösterecekler.
İsrail'in Filistin'de uyguladığı katliamların müsebbibi ABD’nin İncirlik'teki üssünü araçlarla kuşatmak üzere düzenlenecek “Özgürlük Konvoyu”na Nevşehir’den vatandaşlar araçlarıyla katılacak.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen konvoy ile tüm şehirlerden ABD’nin İncirlik Üssüne gidilecek.

  Nevşehir İHH’nın da destek vereceği konvoy, 5 Kasım Pazar saat 08.00’de Niğde Yolundaki Külliye Camisi önünden hareket edecek. Konvoy saat 14.00’te İncirlik’e ulaşacak.

Konvoya katılmak isteyenler, 0535 932 7125 numaralı telefondan bilgi alabilir.

Apartheid rejimi İsrail’in Gazze’deki sivillere yönelik saldırıları devam ediyor.

İşgalci İsrail’in sivil yerleşim alanları, hastane, ibadethane ve okul gibi yerlere düzenlediği saldırılar, zaten abluka altında olan Gazze’de büyük bir insani krizin meydana gelmesine sebep oldu.

Gazze’de yaşanan insanlık dramına karşı ABD’nin takınmış olduğu İsrail yanlısı tutuma karşı dünya genelinde tepkiler yükseliyor.

Duyarlı vatandaşlar da bu tepkiyi yerinde göstermek amacıyla pazar günü araçlarıyla hareket ederek, zulmü görmezden gelenlerden olmadıklarını gösterecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.