Acıgöl MYO'da akademik kurul toplandı

NEVŞEHİR 16.11.2023 - 13:18, Güncelleme: 16.11.2023 - 13:18
 

Acıgöl MYO'da akademik kurul toplandı

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Teknik Bilimler MYO 2023-2024 Yılı akademik kurul toplantısını gerçekleştirdi.
Okulumuz 2023-2024 Yılı Akademik Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Okul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bilgin Yazlık başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Şeyda Çİğdem Özkan Köç ve Öğr. Gör. Dr. Mert Karış, Akademik Kurul Üyeleri Doç. Dr. Yasin Polat, Öğr. Gör. Dr. Ali Toprak İle Okul Sekreteri Mustafa Ercan katıldı. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında derslerin işlenişi ve planlanan etkinlikler, açılması planlanan bölümler ve devam eden okul inşaatı hakkında görüşülen toplantı, dilek, temenni ve görüşlerin ardından son buldu.
NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Teknik Bilimler MYO 2023-2024 Yılı akademik kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Okulumuz 2023-2024 Yılı Akademik Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Okul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bilgin Yazlık başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Şeyda Çİğdem Özkan Köç ve Öğr. Gör. Dr. Mert Karış, Akademik Kurul Üyeleri Doç. Dr. Yasin Polat, Öğr. Gör. Dr. Ali Toprak İle Okul Sekreteri Mustafa Ercan katıldı.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında derslerin işlenişi ve planlanan etkinlikler, açılması planlanan bölümler ve devam eden okul inşaatı hakkında görüşülen toplantı, dilek, temenni ve görüşlerin ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.