AK Partide istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi

SİYASET 23.11.2023 - 15:20, Güncelleme: 23.11.2023 - 15:20
 

AK Partide istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi

NEVŞEHİR(MHA) AK Partide istişare ve değerlendirme toplantısı Ticaret Borsasında düzenlendi.
İl Başkanı Ali Kemikkıran, "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sn.Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcımız Metin Bulut, MKYK üyemiz Erdoğan Özegen, Bölge Koordinatörümüz Melek Şimşek ile Belediye başkanları, ilçe başkanları ve yönetim kurulu ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik" dedi.
NEVŞEHİR(MHA) AK Partide istişare ve değerlendirme toplantısı Ticaret Borsasında düzenlendi.

İl Başkanı Ali Kemikkıran, " AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sn.Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcımız Metin Bulut, MKYK üyemiz Erdoğan Özegen, Bölge Koordinatörümüz Melek Şimşek ile Belediye başkanları, ilçe başkanları ve yönetim kurulu ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.