Başkan Eren'in konukları vardı

İLÇELER 10.10.2022 - 13:47, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Başkan Eren'in konukları vardı

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'in il dışından konukları vardı.
    NEVŞEHİR(MHA) Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'in il dışından konukları vardı. Kayseri/Sarız Kaymakam Vekili İsmail Şanal ve Sarız İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hacı Durmuş ziyaret etti. Nazik ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Başkan Eren, belediyenin çalışmaları hakkında konuklarına bilgilerde sundu.  
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'in il dışından konukları vardı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'in il dışından konukları vardı. Kayseri/Sarız Kaymakam Vekili İsmail Şanal ve Sarız İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hacı Durmuş ziyaret etti.

Nazik ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Başkan Eren, belediyenin çalışmaları hakkında konuklarına bilgilerde sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.