Belediye Başkanı Savran, Cami Kebir Caddesi’nde esnafları ziyaret etti

BELEDİYELER 07.04.2023 - 17:11, Güncelleme: 07.04.2023 - 17:11
 

Belediye Başkanı Savran, Cami Kebir Caddesi’nde esnafları ziyaret etti

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, iftar öncesinde esnaf ziyaretlerini Cami Kebir Caddesi ile sürdürdü. Cadde üzerindeki işyerlerini ziyaret ederek esnafları selamlayan Savran, esnafların talep ve önerilerini dinledi. Karşılaştığı vatandaşların da sıcak ve samimi ilgisi ile karşılaşan Savran, esnafların ve vatandaşların ramazan aylarını tebrik etti. Esnaflara ve vatandaşlara destekleri için teşekkür eden Savran, “Gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretleri ve mahallelerdeki incelemelerimiz sırasında sürekli olarak esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini, önerilerini dinliyoruz. Bu kente ne yapılacaksa vatandaşlarımızın fikirleri alınarak yapılıyor. Bizim amacımız bu şehre nasıl bir değer katabiliriz. Vatandaşımızın sorununa nasıl çare bulabilirizdir. O yüzden sürekli halkın içinde ve arasındayız. Halkımıza danışarak, onların fikirlerini alarak çalışmaya gayret sarf ediyoruz. Bize yöneltilen talepleri de öncelik sırasına göre mutlaka yerine getiriyoruz.” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, iftar öncesinde esnaf ziyaretlerini Cami Kebir Caddesi ile sürdürdü. Cadde üzerindeki işyerlerini ziyaret ederek esnafları selamlayan Savran, esnafların talep ve önerilerini dinledi. Karşılaştığı vatandaşların da sıcak ve samimi ilgisi ile karşılaşan Savran, esnafların ve vatandaşların ramazan aylarını tebrik etti.

Esnaflara ve vatandaşlara destekleri için teşekkür eden Savran, “Gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretleri ve mahallelerdeki incelemelerimiz sırasında sürekli olarak esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini, önerilerini dinliyoruz. Bu kente ne yapılacaksa vatandaşlarımızın fikirleri alınarak yapılıyor. Bizim amacımız bu şehre nasıl bir değer katabiliriz. Vatandaşımızın sorununa nasıl çare bulabilirizdir. O yüzden sürekli halkın içinde ve arasındayız. Halkımıza danışarak, onların fikirlerini alarak çalışmaya gayret sarf ediyoruz. Bize yöneltilen talepleri de öncelik sırasına göre mutlaka yerine getiriyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.