Çiçekli, Nevşehir yüzyılı için AK Parti’den adaylık başvurusunu yaptı

SİYASET 20.03.2023 - 17:47, Güncelleme: 20.03.2023 - 17:47
 

Çiçekli, Nevşehir yüzyılı için AK Parti’den adaylık başvurusunu yaptı

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı olarak resmi başvurusunu yapan işadamı Mustafa Çiçekli, "Nevşehir Yüzyılı için bu yola çıktım" dedi.
14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti’den Nevşehir milletvekili aday adaylık başvurusunu yapan işadamı Mustafa Çiçekli evraklarını AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’a teslim etti. AK Parti’den milletvekili aday adaylık başvurusunu yapan Mustafa Çiçekli’yi bu anlamlı günde ailesi yalnız bırakmazken Çiçekli açıklamasında Nevşehir yüzyılı için bu yola çıktığını ifade etti. Çiçekli açıklamasında, “Bacasız fabrikadan farkı olmayan eşsiz Kapadokya’mızda her ne kadar organize sanayilerin gelişmekte olması göz doldursa da asrın felaketi ile üzülerek gördük ki deprem geçmişi olmayan ilimiz gibi Anadolu şehirlerine üretimi yaymanın vakti gelmiştir. Soğuk hava depoları, tarım alanları, organize sanayileri ve turizm sektörüyle birlikte lojistik imkanları en gelişmiş illerinden olan Nevşehir’imiz bu misyona hazırdır. Nevşehir ve ülkemizin önde gelen İstihdam sağlayıcıları ile bu şehri hak ettiği yere getirmek için Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında, devlet ile hemşerilerimizin gönüllerinin bağının güçlendirilmesi çok önemlidir. Yeni yüzyılın Nevşehir için de yeni ve parlak bir 100 yılın başlangıcı olması adına bu kutlu yolda beraber yürümeye talibiz” diye konuştu.
AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı olarak resmi başvurusunu yapan işadamı Mustafa Çiçekli, "Nevşehir Yüzyılı için bu yola çıktım" dedi.


14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti’den Nevşehir milletvekili aday adaylık başvurusunu yapan işadamı Mustafa Çiçekli evraklarını AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’a teslim etti.

AK Parti’den milletvekili aday adaylık başvurusunu yapan Mustafa Çiçekli’yi bu anlamlı günde ailesi yalnız bırakmazken Çiçekli açıklamasında Nevşehir yüzyılı için bu yola çıktığını ifade etti.

Çiçekli açıklamasında, “Bacasız fabrikadan farkı olmayan eşsiz Kapadokya’mızda her ne kadar organize sanayilerin gelişmekte olması göz doldursa da asrın felaketi ile üzülerek gördük ki deprem geçmişi olmayan ilimiz gibi Anadolu şehirlerine üretimi yaymanın vakti gelmiştir. Soğuk hava depoları, tarım alanları, organize sanayileri ve turizm sektörüyle birlikte lojistik imkanları en gelişmiş illerinden olan Nevşehir’imiz bu misyona hazırdır. Nevşehir ve ülkemizin önde gelen İstihdam sağlayıcıları ile bu şehri hak ettiği yere getirmek için Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında, devlet ile hemşerilerimizin gönüllerinin bağının güçlendirilmesi çok önemlidir. Yeni yüzyılın Nevşehir için de yeni ve parlak bir 100 yılın başlangıcı olması adına bu kutlu yolda beraber yürümeye talibiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.