Genç Nevşehirliler Derneği 11. geleneksel kahvaltı buluşması

GÜNCEL 27.10.2022 - 12:35, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Genç Nevşehirliler Derneği 11. geleneksel kahvaltı buluşması

Genç Nevşehirliler Derneği’nden Nevşehirli üniversite öğrencilerine özel kahvaltı programı
    NEVŞEHİR(MHA) Genç Nevşehirliler Derneği’nden Nevşehirli üniversite öğrencilerine özel kahvaltı programı  Genç Nevşehirliler Derneği, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında, Nevşehirli olan ve Ankara'da üniversite kazanan öğrencilere tanışma fırsatı sağlayacak.  Genç Nevşehirliler Derneği tarafından geçtiğimiz senelerde devam ettirilen kahvaltı programları bu sene kaldığı yerden devam ediyor.  Genç Nevşehirliler Derneği kurucu başkanı Ziya Ağca ve yönetim kurulu tarafından Ekim ayı itibariyle öğrenci bursları ile ilgili çalışmaları son aşamalarına geldi. Bu sene Genç Nevşehirliler Derneğinden burs kazanan öğrenciler kahvaltı sonrasında sonuçları öğrenebilecek.  
Genç Nevşehirliler Derneği’nden Nevşehirli üniversite öğrencilerine özel kahvaltı programı

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Genç Nevşehirliler Derneği’nden Nevşehirli üniversite öğrencilerine özel kahvaltı programı 

Genç Nevşehirliler Derneği, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında, Nevşehirli olan ve Ankara'da üniversite kazanan öğrencilere tanışma fırsatı sağlayacak. 

Genç Nevşehirliler Derneği tarafından geçtiğimiz senelerde devam ettirilen kahvaltı programları bu sene kaldığı yerden devam ediyor. 

Genç Nevşehirliler Derneği kurucu başkanı Ziya Ağca ve yönetim kurulu tarafından Ekim ayı itibariyle öğrenci bursları ile ilgili çalışmaları son aşamalarına geldi. Bu sene Genç Nevşehirliler Derneğinden burs kazanan öğrenciler kahvaltı sonrasında sonuçları öğrenebilecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.