CHP'de bayramlaşmaya yoğun ilgi vardı

GÜNCEL 11.07.2022 - 20:25, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

CHP'de bayramlaşmaya yoğun ilgi vardı

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığında mübarek Kurban Bayramı nedeniyle yapılan bayramlaşma programı bayramın üçüncü günü gerçekleştirildi.
    NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığında mübarek Kurban Bayramınedeniyle yapılan bayramlaşma programı bayramın üçüncü günü gerçekleştirildi.  İl Başkanı Kâmil Gülmez'in yanı sıra merkez ilçe başkanı Semasi Yücel, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı bayramlaşmaya ilgi yoğundu.   İl Başkanı Gülmez, "Mübarek Kurban Bayramının tüm İslam Alemine, Ulusumuza, Nevşehir halkımıza ve Partililerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bayramlaşma programımıza her geçen bayram ilgi giderek artıyor. İlginizden, alakanızdan dolayı tüm partililerimize teşekkür ediyorum" dedi.    Bu arada bayramlaşma programına CHP'li Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş'ta katıldı.  
Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığında mübarek Kurban Bayramı nedeniyle yapılan bayramlaşma programı bayramın üçüncü günü gerçekleştirildi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığında mübarek Kurban Bayramınedeniyle yapılan bayramlaşma programı bayramın üçüncü günü gerçekleştirildi. 

İl Başkanı Kâmil Gülmez'in yanı sıra merkez ilçe başkanı Semasi Yücel, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı bayramlaşmaya ilgi yoğundu.  

İl Başkanı Gülmez, "Mübarek Kurban Bayramının tüm İslam Alemine, Ulusumuza, Nevşehir halkımıza ve Partililerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bayramlaşma programımıza her geçen bayram ilgi giderek artıyor. İlginizden, alakanızdan dolayı tüm partililerimize teşekkür ediyorum" dedi.   

Bu arada bayramlaşma programına CHP'li Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş'ta katıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.