Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi Uçhisar Kalesine Panoramik Tur Ve Güvercinlik Vadisinde Doğa Yürüyüşü Düzenliyor

NEVŞEHİR 13.05.2024 - 08:47, Güncelleme: 13.05.2024 - 08:47
 

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi Uçhisar Kalesine Panoramik Tur Ve Güvercinlik Vadisinde Doğa Yürüyüşü Düzenliyor

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkan Yardımcısı Yakup Çorak Sendikamızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 18 Mayıs Cumartesi Günü Türk Bayraklarımızla Uçhisar Kalesinde panoramik tur ve Güvercinlik Vadisinde Bayramı tüm eğitim çalışanlarının katımıyla coşkuyla, birlikte kutlayacağız. Dedi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkan yardımcısı Yakup Çorak Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi olarak Kapadokya’nın en güzel vadisini birlikte adımlamaya var mısınız? Kuş sesleri, arasında güvercinlerin kanat çırpmasının ahengiyle, atamıza duyduğumuz minnet ve özgürlüğümüze, milli mücadeleye ve devletimize duyduğumuz sadakatle tarihe şahitlik etmeye var mısınız? ifadesiyle tüm eğitim çalışanlarını Uçhisar Kalesi panoramik turuyla Kapadokya’yı gökyüzünden izlemek ve Güvercinlik Vadisinde düzenleyecekleri vadi yürüyüşüne davet etti. Tes. Nevşehir şube başkan yardımcısı Yakup Çorak vadi yürüyüşü programını şu şekilde açıkladı. Vadi yürüyüşü 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecektir. Cumartesi sabah saat: 9.00’da Nevşehir Lisesi önünde toplanılıp sendikamız tarafından ayarlanan minibüslerle Uçhisar kalesine gelinecektir. Uçhisar kalesi önünde ikramlarımız yapılacaktır. Katılımcılara Türk Bayrağı hediye edilecektir. Saat:10.00’da Uçhisar Kalesi ziyareti sona erecektir. Araçlarla Güvercinlik vadisi yürüyüşü için vadi girişine gelinerek yürüyüş saat:10.30’da başlayacaktır. Vadi yürüyüşünün 4.km’sinde yürüyüşe katılanlara sendikamız tarafından yemek ikramında bulunulacaktır. Yürüyüşümüz tahminen 14.00’da Göreme’de sona erecektir. Buradan bizi bekleyen araçlarla Nevşehir Lisesi önüne geleceğiz. Notlar: 1- Cumartesi günü hava durumu tahmini yağışsız, parçalı bulutlu ve 23 derece gözükse de yürüyüşe katılanlar yanlarına yedek elbise, yağmurluk ve şemsiye almalıdırlar. Vadi yürüyüşüne uygun bot vs. ayakkabı seçimi yapılmalıdır. 2-Yeterli miktarda su, içecek alınmalıdır. Öğle yemeğine kadar atıştırmalık malzeme-çay-kahve getirilmesi uygun olacaktır. 3-Geziye üyelerimizin yakınları ve çocukları, misafirleri katılabilirler. 4-Yürüyüşe katılacak olanlar araç ve ikram hazırlığını yapabilmemiz için mutlaka Şube Başkan yardımcımız Yakup Çorak’ın 0 546 651 50 50 nolu telefonuna 15 Mayıs Çarşamba günü saat:17.00 mesai bitimine kadar mesajla katılımcı sayısı ve isimleri bildirmeleri gerekmektedir. Katılımcı sayısına göre minibüs ve öğle yemeği ayarlanacaktır. Bu yüzden katılımcı sayısını bildirmek önemlidir.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkan Yardımcısı Yakup Çorak Sendikamızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 18 Mayıs Cumartesi Günü Türk Bayraklarımızla Uçhisar Kalesinde panoramik tur ve Güvercinlik Vadisinde Bayramı tüm eğitim çalışanlarının katımıyla coşkuyla, birlikte kutlayacağız. Dedi.

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkan yardımcısı Yakup Çorak Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi olarak Kapadokya’nın en güzel vadisini birlikte adımlamaya var mısınız? Kuş sesleri, arasında güvercinlerin kanat çırpmasının ahengiyle, atamıza duyduğumuz minnet ve özgürlüğümüze, milli mücadeleye ve devletimize duyduğumuz sadakatle tarihe şahitlik etmeye var mısınız? ifadesiyle tüm eğitim çalışanlarını Uçhisar Kalesi panoramik turuyla Kapadokya’yı gökyüzünden izlemek ve Güvercinlik Vadisinde düzenleyecekleri vadi yürüyüşüne davet etti.

Tes. Nevşehir şube başkan yardımcısı Yakup Çorak vadi yürüyüşü programını şu şekilde açıkladı.

Vadi yürüyüşü 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecektir. Cumartesi sabah saat: 9.00’da Nevşehir Lisesi önünde toplanılıp sendikamız tarafından ayarlanan minibüslerle Uçhisar kalesine gelinecektir. Uçhisar kalesi önünde ikramlarımız yapılacaktır. Katılımcılara Türk Bayrağı hediye edilecektir. Saat:10.00’da Uçhisar Kalesi ziyareti sona erecektir. Araçlarla Güvercinlik vadisi yürüyüşü için vadi girişine gelinerek yürüyüş saat:10.30’da başlayacaktır. Vadi yürüyüşünün 4.km’sinde yürüyüşe katılanlara sendikamız tarafından yemek ikramında bulunulacaktır. Yürüyüşümüz tahminen 14.00’da Göreme’de sona erecektir. Buradan bizi bekleyen araçlarla Nevşehir Lisesi önüne geleceğiz.

Notlar:

1- Cumartesi günü hava durumu tahmini yağışsız, parçalı bulutlu ve 23 derece gözükse de yürüyüşe katılanlar yanlarına yedek elbise, yağmurluk ve şemsiye almalıdırlar. Vadi yürüyüşüne uygun bot vs. ayakkabı seçimi yapılmalıdır.

2-Yeterli miktarda su, içecek alınmalıdır. Öğle yemeğine kadar atıştırmalık malzeme-çay-kahve getirilmesi uygun olacaktır.

3-Geziye üyelerimizin yakınları ve çocukları, misafirleri katılabilirler.

4-Yürüyüşe katılacak olanlar araç ve ikram hazırlığını yapabilmemiz için mutlaka Şube Başkan yardımcımız Yakup Çorak’ın 0 546 651 50 50 nolu telefonuna 15 Mayıs Çarşamba günü saat:17.00 mesai bitimine kadar mesajla katılımcı sayısı ve isimleri bildirmeleri gerekmektedir. Katılımcı sayısına göre minibüs ve öğle yemeği ayarlanacaktır. Bu yüzden katılımcı sayısını bildirmek önemlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.