Vali Becel Nevşehir İl Asayiş Kurulu toplantısına Başkanlık etti

ASAYİŞ 02.01.2023 - 12:13, Güncelleme: 02.01.2023 - 12:13
 

Vali Becel Nevşehir İl Asayiş Kurulu toplantısına Başkanlık etti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, ilimizde ki genel durumun ele alındığı İl Asayiş kurulu toplantısına başkanlık etti.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'in Başkanlığında, ilgili kurum yöneticilerinin katılımıyla Valilik toplantı salonunda İl Asayiş kurulu toplantısı gerçekleşti Güvenlik birimlerimizin diğer kurumlarımızla da gerekli işbirliği ve koordinasyonu sağlayarak şehrimizde ki huzur ortamını korumak için gece gündüz çalıştıklarına değinen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, herkese görevinde başarılar diledi. İl ve ilçelerdeki genel güvenlik ile asayişi etkileyen konuların değerlendirildiği toplantıda alınması gereken önlemler ile kurumlar arası koordinasyon gerektiren hususlar görüşülürken, yetkililer de sorumluluk alanlarına dair bilgi paylaşımında bulundular.   4
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, ilimizde ki genel durumun ele alındığı İl Asayiş kurulu toplantısına başkanlık etti.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'in Başkanlığında, ilgili kurum yöneticilerinin katılımıyla Valilik toplantı salonunda İl Asayiş kurulu toplantısı gerçekleşti

Güvenlik birimlerimizin diğer kurumlarımızla da gerekli işbirliği ve koordinasyonu sağlayarak şehrimizde ki huzur ortamını korumak için gece gündüz çalıştıklarına değinen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, herkese görevinde başarılar diledi.

İl ve ilçelerdeki genel güvenlik ile asayişi etkileyen konuların değerlendirildiği toplantıda alınması gereken önlemler ile kurumlar arası koordinasyon gerektiren hususlar görüşülürken, yetkililer de sorumluluk alanlarına dair bilgi paylaşımında bulundular.
 
4
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.