Dünya Çiftçiler Gününde Fidenin Merkezi Sarıhıdır Köyü Çiftçilerini Ziyaret Ettiler

NEVŞEHİR 16.05.2024 - 11:33, Güncelleme: 16.05.2024 - 11:33
 

Dünya Çiftçiler Gününde Fidenin Merkezi Sarıhıdır Köyü Çiftçilerini Ziyaret Ettiler

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, Başkan Yardımcısı Vehbi Zengin, Ürgüp Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri Nilay Aktaş ve Mehmet Kaçar, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününde Ürgüp İlçemize bağlı Sarıhıdır köyümüzde milyonlarca adet fide üreten çiftçilerimizi ziyaret ederek günlerini tebrik ettiler.
Ziyarette büyük özenle seralarda yetiştirdikleri yerli fidelerin satışına başladıklarını belirten İsmail Gömlek ve Ahmet Özbay; ”Sarıhıdır köyümüzde uzun yıllardır bu sektörde hizmet veriyoruz. Köyümüzde herkes geçimini fide yetiştiriciliğinden sağlıyor. Fide sezonumuz hızla devam ediyor. Türkiye'nin her iline ve Nevşehir'in tüm ilçelerine hizmet veriyoruz. Bu iş kalite ve güvene dayalı bir iş. Bizde kalite ve güven veriyoruz. Vatandaşlarımıza sağlıklı fide satıyoruz, tüm çeşit fideler elimizde bulunuyor. Vatandaşımız köyümüze buyursun gelsin kimden almak isterse, kendi eli ile seçsin, fidelerimiz 45’li viyollerde ekili diledikleri kadar alabilirler. ” dedi. Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz ve Başkan Yardımcısı Vehbi Zengin; "İlk kez Belediye Meclis Üyelerimizin de katılımlarıyla birlikte milyonlarca fidenin yetiştirildiği Ürgüp ilçemize bağlı Sarıhıdır köyümüzü ziyaret ettik. Her türlü sebze fideleri üreticilerimiz tarafından satışa çıkarıldı. Bölgemizde Sarıhıdır fidesi marka oldu, köy halkımız üretimi geliştirdi, Devletimizde buradaki hareketliliği fark edince üretimin daha da gelişmesi için profesyonel sera kurulumlarına teşvik ve destek verdi. Belediye meclis üyelerimiz Nilay hanım ve Mehmet beye de ayrıca teşekkür ediyoruz, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününde çiftçilerimizi ziyaret etmek istediler. Çiftçilerimizin günlerini birlikte tebrik ettik. Allah emeklerinizi zayi etmesin, kazancınızı bereketli kılsın. Onca emek sonrası artık satışa sunup geçim için kazanç sağlama zamanı. Üreten eller her zaman var olsun." dedi. Belediye Meclis Üyeleri Nilay Aktaş ve Mehmet Kaçar’da üretimi yerinde gördüklerini, Türk çiftçisinin bu şekilde başarılı olmalarından çok mutlu olduklarını dile getirerek, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günlerini kutlayarak, bol kazanç ve bereket dileklerinde bulundular.  
Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, Başkan Yardımcısı Vehbi Zengin, Ürgüp Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri Nilay Aktaş ve Mehmet Kaçar, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününde Ürgüp İlçemize bağlı Sarıhıdır köyümüzde milyonlarca adet fide üreten çiftçilerimizi ziyaret ederek günlerini tebrik ettiler.

Ziyarette büyük özenle seralarda yetiştirdikleri yerli fidelerin satışına başladıklarını belirten İsmail Gömlek ve Ahmet Özbay; ” Sarıhıdır köyümüzde uzun yıllardır bu sektörde hizmet veriyoruz. Köyümüzde herkes geçimini fide yetiştiriciliğinden sağlıyor. Fide sezonumuz hızla devam ediyor. Türkiye'nin her iline ve Nevşehir'in tüm ilçelerine hizmet veriyoruz. Bu iş kalite ve güvene dayalı bir iş. Bizde kalite ve güven veriyoruz. Vatandaşlarımıza sağlıklı fide satıyoruz, tüm çeşit fideler elimizde bulunuyor. Vatandaşımız köyümüze buyursun gelsin kimden almak isterse, kendi eli ile seçsin, fidelerimiz 45’li viyollerde ekili diledikleri kadar alabilirler. ” dedi.

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz ve Başkan Yardımcısı Vehbi Zengin; "İlk kez Belediye Meclis Üyelerimizin de katılımlarıyla birlikte milyonlarca fidenin yetiştirildiği Ürgüp ilçemize bağlı Sarıhıdır köyümüzü ziyaret ettik. Her türlü sebze fideleri üreticilerimiz tarafından satışa çıkarıldı. Bölgemizde Sarıhıdır fidesi marka oldu, köy halkımız üretimi geliştirdi, Devletimizde buradaki hareketliliği fark edince üretimin daha da gelişmesi için profesyonel sera kurulumlarına teşvik ve destek verdi.

Belediye meclis üyelerimiz Nilay hanım ve Mehmet beye de ayrıca teşekkür ediyoruz, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününde çiftçilerimizi ziyaret etmek istediler. Çiftçilerimizin günlerini birlikte tebrik ettik. Allah emeklerinizi zayi etmesin, kazancınızı bereketli kılsın. Onca emek sonrası artık satışa sunup geçim için kazanç sağlama zamanı. Üreten eller her zaman var olsun." dedi.

Belediye Meclis Üyeleri Nilay Aktaş ve Mehmet Kaçar’da üretimi yerinde gördüklerini, Türk çiftçisinin bu şekilde başarılı olmalarından çok mutlu olduklarını dile getirerek, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günlerini kutlayarak, bol kazanç ve bereket dileklerinde bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.