Nevşehir heyeti, Bahçeli ile görüştü

SİYASET 26.10.2023 - 15:42, Güncelleme: 26.10.2023 - 15:42
 

Nevşehir heyeti, Bahçeli ile görüştü

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı Yönetimi, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ile görüşmeler yaptı.
 Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan kongre sonrası güven tazeleyen İl Başkanı Adnan Doğu ve heyeti yeni görevlendirmenin hemen ardından çalışmalara koyuldu. Özellikle yerel seçimlere çok sıkı bir şekilde çalışan heyet, kazanılan 1 vekilliğin ardından gözü merkez, ilçe ve belde belediyelerine dikti. Çalışmaların devam ettiği şu günlerde parti yönetiminden oluşan 22 kişilik heyet Genel Merkeze giderek burada temaslarda bulundu. İlk olarak Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli Nevşehir heyeti makamında ağırlayarak bazı konular üzerinde görüştü. Yaklaşık yarım saat süren görüşmeler sonrası İl Başkanı Adnan Doğu ve yönetimi, Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve Prof. Dr. Filiz Kılıç ile de bir araya geldi.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı Yönetimi, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ile görüşmeler yaptı.

 Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan kongre sonrası güven tazeleyen İl Başkanı Adnan Doğu ve heyeti yeni görevlendirmenin hemen ardından çalışmalara koyuldu. Özellikle yerel seçimlere çok sıkı bir şekilde çalışan heyet, kazanılan 1 vekilliğin ardından gözü merkez, ilçe ve belde belediyelerine dikti.

Çalışmaların devam ettiği şu günlerde parti yönetiminden oluşan 22 kişilik heyet Genel Merkeze giderek burada temaslarda bulundu. İlk olarak Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli Nevşehir heyeti makamında ağırlayarak bazı konular üzerinde görüştü. Yaklaşık yarım saat süren görüşmeler sonrası İl Başkanı Adnan Doğu ve yönetimi, Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve Prof. Dr. Filiz Kılıç ile de bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.