NZO Başkanı Kahraman'dan fuara davet

NEVŞEHİR 12.12.2023 - 13:55, Güncelleme: 12.12.2023 - 13:55
 

NZO Başkanı Kahraman'dan fuara davet

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il ve ilçe ziraat odalarının talepleri üzerine başlatılan tarım fuarının ikincisi düzenlenecek.
Nevşehir'de ikinci kez Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı düzenlenecek. 14 Aralık Perşembe günü açılacak olan fuar 17 Aralık pazar akşamı sona erecek. 14-17 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuar, Nevşehir Kapalı Pazar yerinde olacak. Bir çok sektörden firma fuarda ürünlerini sergileyerek vatandaşlara tanıtım ve satışta bulunacak. Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Kaya, "Nevşehir İl ve İlçe Ziraat Odalarımızın talebi üzerine, Tarım ve Orman Bakanlığının desteği ve odalarımızın katkılarıyla 14-17 Aralık 2023 tarihlerinde Nevşehir'de ikinci kez Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı düzenlenecektir. Fuara katılmak isteyen tüm çiftçilerimiz davetlidir" diye konuştu.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il ve ilçe ziraat odalarının talepleri üzerine başlatılan tarım fuarının ikincisi düzenlenecek.

Nevşehir'de ikinci kez Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı düzenlenecek.

14 Aralık Perşembe günü açılacak olan fuar 17 Aralık pazar akşamı sona erecek.

14-17 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuar, Nevşehir Kapalı Pazar yerinde olacak. Bir çok sektörden firma fuarda ürünlerini sergileyerek vatandaşlara tanıtım ve satışta bulunacak.

Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Kaya, " Nevşehir İl ve İlçe Ziraat Odalarımızın talebi üzerine, Tarım ve Orman Bakanlığının desteği ve odalarımızın katkılarıyla 14-17 Aralık 2023 tarihlerinde Nevşehir'de ikinci kez Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı düzenlenecektir. Fuara katılmak isteyen tüm çiftçilerimiz davetlidir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.