Ramazan Bayramı'nda hava durumu nasıl olacak?

NEVŞEHİR 19.04.2023 - 15:15, Güncelleme: 19.04.2023 - 15:20
 

Ramazan Bayramı'nda hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğüne göre; Arife günü ve Ramazan Bayramı’nda bölgenin büyük bölümün yağışlı geçeceği, sıcaklıkların bölge genelinde azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği öngörülüyor.
Yağışların kısa süreli-yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde genellikle öğleden sonraları ve akşam saatlerinde etkili olacağı tahmin ediliyor. Arife günü bölge genelinin parçalı, zamanla çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği  bekleniyor. Bayramın 1. günü (21 Nisan 2023 Cuma): Bölge genelinde havanın parçalı, zamanla çok bulutlu geçeceği, öğle saatlerinden sonra kısa süreli-yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği bekleniyor. Bayramın 2. günü (22 Nisan 2023 Cumartesi): Bölge genelinde havanın parçalı, zamanla çok bulutlu geçeceği, öğle saatlerinden sonra kısa süreli-yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor. Bayramın 3. günü (23 Nisan 2023 Pazar): Bölge genelinde havanın çok bulutlu geçeceği, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğüne göre; Arife günü ve Ramazan Bayramı’nda bölgenin büyük bölümün yağışlı geçeceği, sıcaklıkların bölge genelinde azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği öngörülüyor.

Yağışların kısa süreli-yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde genellikle öğleden sonraları ve akşam saatlerinde etkili olacağı tahmin ediliyor. Arife günü bölge genelinin parçalı, zamanla çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği  bekleniyor.

Bayramın 1. günü (21 Nisan 2023 Cuma): Bölge genelinde havanın parçalı, zamanla çok bulutlu geçeceği, öğle saatlerinden sonra kısa süreli-yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği bekleniyor.

Bayramın 2. günü (22 Nisan 2023 Cumartesi): Bölge genelinde havanın parçalı, zamanla çok bulutlu geçeceği, öğle saatlerinden sonra kısa süreli-yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

Bayramın 3. günü (23 Nisan 2023 Pazar): Bölge genelinde havanın çok bulutlu geçeceği, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.