Salomon Kapadokya Ultra Trail Koşusu başladı

NEVŞEHİR 14.10.2023 - 09:58, Güncelleme: 14.10.2023 - 09:58
 

Salomon Kapadokya Ultra Trail Koşusu başladı

Nevşehir'de gerçekleştirilen ve 71 ülkeden 2 bin 434 sporcunun katıldığı Salomon Kapadokya Ultra Trail Koşusu bu sabah başladı.
Nevşehir'de gerçekleştirilen ve 71 ülkeden 2 bin 434 sporcunun katıldığı Salomon Kapadokya Ultra Trail Koşusu başladı. Argeus Travel&Events tarafından Salomon'un isim sponsorluğunda bu yıl 10'uncusu düzenlenen yarış için sabahın ilk ışıklarıyla Ürgüp ilçesindeki start çizgisinde toplanan sporcular, son hazırlıklarını yaptı. Verilen startın ardından sporcular, kategorilerine göre 38, 63 ve 119 kilometrelik parkurları tamamlamak için mücadeleye başladı. Sporculardan 38 kilometrelik parkurda yarışanlar Ürgüp, İbrahimpaşa ve Göreme'den, 63 kilometrelik parkurda koşanlar ise Ürgüp, İbrahimpaşa, Uçhisar, Göreme, Çavuşin ve Akdağ'dan geçiş yaparak Ürgüp'e dönecek. 119 kilometrelik parkurda mücadele edenler 63 kilometrelik etap güzergahına ek olarak Damsa, Taşkınpaşa, Karlık köyünü takip ederek, başlama noktasına ulaşıp yarışı tamamlayacak. Kapadokya Ultra Trail Koşusu, yarın Ürgüp Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.  
Nevşehir'de gerçekleştirilen ve 71 ülkeden 2 bin 434 sporcunun katıldığı Salomon Kapadokya Ultra Trail Koşusu bu sabah başladı.

Nevşehir'de gerçekleştirilen ve 71 ülkeden 2 bin 434 sporcunun katıldığı Salomon Kapadokya Ultra Trail Koşusu başladı.
Argeus Travel&Events tarafından Salomon'un isim sponsorluğunda bu yıl 10'uncusu düzenlenen yarış için sabahın ilk ışıklarıyla Ürgüp ilçesindeki start çizgisinde toplanan sporcular, son hazırlıklarını yaptı.
Verilen startın ardından sporcular, kategorilerine göre 38, 63 ve 119 kilometrelik parkurları tamamlamak için mücadeleye başladı.
Sporculardan 38 kilometrelik parkurda yarışanlar Ürgüp, İbrahimpaşa ve Göreme'den, 63 kilometrelik parkurda koşanlar ise Ürgüp, İbrahimpaşa, Uçhisar, Göreme, Çavuşin ve Akdağ'dan geçiş yaparak Ürgüp'e dönecek.
119 kilometrelik parkurda mücadele edenler 63 kilometrelik etap güzergahına ek olarak Damsa, Taşkınpaşa, Karlık köyünü takip ederek, başlama noktasına ulaşıp yarışı tamamlayacak.
Kapadokya Ultra Trail Koşusu, yarın Ürgüp Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.