SP Avanos'ta ilçe divan toplantısı düzenledi

SİYASET 13.10.2022 - 10:48, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

SP Avanos'ta ilçe divan toplantısı düzenledi

Saadet Partisi İl Başkanı ve beraberindeki parti yöneticileri Avanos ilçe başkanlığında düzenlenen ilçe divan toplantısına katıldılar.
    NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi İl Başkanı ve beraberindeki parti yöneticileri Avanos ilçe başkanlığında düzenlenen ilçe divan toplantısına katıldılar.   Söz konusu toplantıda ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, "İktidar ne zaman başı sıkışsa ya yeni bir anayasa tartışması başlatıyor ya da yeni bir ekonomi modeli açıklıyor. Ancak sadece yeni demekle yeni olunmuyor! Bugüne kadar bu iktidarın yeni dediği her şey, ülkemizi eskisinden daha beter hale getirdi. "Yeni Sistem"e geçiyoruz dediler, ortada sistem diye bir şey bırakmadılar!  Maalesef 85 milyonluk ülkeyi; tek bir akla, tek bir adama ve tek bir partiye mahkûmettiler.  "Yeni Ekonomi Modeli" dediler, ekonomiyi tarihimizin en derin krizlerinden birine sürüklediler. Bugün sadece şu üç veriye dikkatinizi çekmek istiyorum:  2018 yılında dönemin Ekonomi Bakanı, ilk kez yeni ekonomi modeline geçildiğini açıkladığında; dolar 6 lira seviyesindeydi, şimdi 18’lirayı geçti. Yeni ekonomi modeli açıklandığında; Türkiye’de enflasyon 16’lardaydı, şimdi 80’i geçti! Bu sözde yeni ekonomi modeli açıklandığında; mazot 6 lira seviyelerindeydi, şimdi 30 liraya yaklaştı!  Ve yeni ekonomi modeline geçtikten sonra; Cumhuriyet tarihinde ilk kez, aldığımız ana paranın borcunun üzerinde faiz ödemek zorunda kaldık! Yeniliğin lafta değil, icraatta olması lazım. Politikalar değişmediği sürece, kelime ve kavramların değişmesinin hiçbir anlamı olmaz" ifadelerinde bulundu.    
Saadet Partisi İl Başkanı ve beraberindeki parti yöneticileri Avanos ilçe başkanlığında düzenlenen ilçe divan toplantısına katıldılar.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi İl Başkanı ve beraberindeki parti yöneticileri Avanos ilçe başkanlığında düzenlenen ilçe divan toplantısına katıldılar.  

Söz konusu toplantıda ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, "İktidar ne zaman başı sıkışsa ya yeni bir anayasa tartışması başlatıyor ya da yeni bir ekonomi modeli açıklıyor. Ancak sadece yeni demekle yeni olunmuyor! Bugüne kadar bu iktidarın yeni dediği her şey, ülkemizi eskisinden daha beter hale getirdi. "Yeni Sistem"e geçiyoruz dediler, ortada sistem diye bir şey bırakmadılar! 

Maalesef 85 milyonluk ülkeyi; tek bir akla, tek bir adama ve tek bir partiye mahkûmettiler. 

"Yeni Ekonomi Modeli" dediler, ekonomiyi tarihimizin en derin krizlerinden birine sürüklediler. Bugün sadece şu üç veriye dikkatinizi çekmek istiyorum: 

2018 yılında dönemin Ekonomi Bakanı, ilk kez yeni ekonomi modeline geçildiğini açıkladığında; dolar 6 lira seviyesindeydi, şimdi 18’lirayı geçti. Yeni ekonomi modeli açıklandığında; Türkiye’de enflasyon 16’lardaydı, şimdi 80’i geçti! Bu sözde yeni ekonomi modeli açıklandığında; mazot 6 lira seviyelerindeydi, şimdi 30 liraya yaklaştı! 

Ve yeni ekonomi modeline geçtikten sonra; Cumhuriyet tarihinde ilk kez, aldığımız ana paranın borcunun üzerinde faiz ödemek zorunda kaldık! Yeniliğin lafta değil, icraatta olması lazım. Politikalar değişmediği sürece, kelime ve kavramların değişmesinin hiçbir anlamı olmaz" ifadelerinde bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.