Vali Becel, Kıbrıs Gazisini ziyaret etti

NEVŞEHİR 22.11.2022 - 12:50, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Vali Becel, Kıbrıs Gazisini ziyaret etti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel 1975 yılında Kıbrıs Barış Harekatı sırasında patlama sonucu Gazi olan Şahin Silay’ı ziyaret etti.
    Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 1975 yılında Kıbrıs Barış Harekatı sırasında mayın patlaması sonucu Gazi olan Şahin Şılay ve ailesini Kozaklı ilçesine bağlı Dörtyol köyünde ziyaret etti. Vali Becel, Gazi Şilay ve ailesi ile bir süre sohbet ederken ailenin istek ve taleplerini dinledi.  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'in ziyaretine İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Yakın'da eşilik etti.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel 1975 yılında Kıbrıs Barış Harekatı sırasında patlama sonucu Gazi olan Şahin Silay’ı ziyaret etti.

 

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 1975 yılında Kıbrıs Barış Harekatı sırasında mayın patlaması sonucu Gazi olan Şahin Şılay ve ailesini Kozaklı ilçesine bağlı Dörtyol köyünde ziyaret etti. Vali Becel, Gazi Şilay ve ailesi ile bir süre sohbet ederken ailenin istek ve taleplerini dinledi. 
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'in ziyaretine İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Yakın'da eşilik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.