Vali Becel, oyunu Mehmet Gülen İlkokulu’nda kullandı

SİYASET 14.05.2023 - 12:50, Güncelleme: 14.05.2023 - 12:50
 

Vali Becel, oyunu Mehmet Gülen İlkokulu’nda kullandı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri için oyunu Mehmet Gülen İlkokulu’nda kullandı.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri için oyunu Mehmet Gülen İlkokulu’nda bulunan 1131 nolu sandıkta kullandı. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel oy verme işleminin tamamlamasının ardından oy kullanmak üzere okula gelen vatandaşlar ile de bir süre görüştü. Vali Becel oy kullanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimlerinin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri için oyunu Mehmet Gülen İlkokulu’nda kullandı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri için oyunu Mehmet Gülen İlkokulu’nda bulunan 1131 nolu sandıkta kullandı. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel oy verme işleminin tamamlamasının ardından oy kullanmak üzere okula gelen vatandaşlar ile de bir süre görüştü.
Vali Becel oy kullanmasının ardından yaptığı açıklamada, “ Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimlerinin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.