Zafer Salgın, AK Partiden Aday Adaylığını Açıkladı

SİYASET 23.03.2023 - 15:10, Güncelleme: 23.03.2023 - 15:10
 

Zafer Salgın, AK Partiden Aday Adaylığını Açıkladı

Nevşehir tanınmış isimlerinden olan Mali Müşavir Zafer Salgın AK Parti Nevşehir Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.
Nevşehir tanınmış isimlerinden olan Zafer Salgın AK Parti Nevşehir Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'a evraklarını resmi olarak teslim eden Salgın; "Ülkemizde 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığına şehrimize hizmet etmek için AK Parti Nevşehir il teşkilatımıza başvuruda bulundum. Ülkeme, şehrime ve hemşerilerime hizmet etmek yolunda var gücümle çalışmak ve şehrimizin kalkınıp büyümesine katkı sağlamak ve Türkiye Yüzyılında partimizin yeni döneminde yeniden şahlanışına geçmesinde güç birliği yapmak için aday oluyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ve Ak Partimizin her daim yanında olduğumu vurgulayarak yapılacak olacak seçimlerin şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Tüm halkımızın Mübarek ramazan ayını tebrik ediyorum" dedi. Zafer Salgın Kimdir? 1969 Nevşehir doğumlu Zafer Salgın, 1994 yılında Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde işletme dalında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Eylül 1999'dan itibaren Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak hizmet veren Zafer Salgın, S.M.M.M.M Odasında uzun müddet TüRMOB il delegeliği ve staj komisyon başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. S.M.M.M. Odası tarafından düzenlenen KOBİ-TFRS uygulaması, denetim, denetim standartları ve uygulamaları, Türk Ticaret Kanunu, vb. bir çok kursu başarıyla tamamlayan Zafer Salgın, orta düzeyde İngilizce konuşmaktadır.
Nevşehir tanınmış isimlerinden olan Mali Müşavir Zafer Salgın AK Parti Nevşehir Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Nevşehir tanınmış isimlerinden olan Zafer Salgın AK Parti Nevşehir Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'a evraklarını resmi olarak teslim eden Salgın; "Ülkemizde 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığına şehrimize hizmet etmek için AK Parti Nevşehir il teşkilatımıza başvuruda bulundum.

Ülkeme, şehrime ve hemşerilerime hizmet etmek yolunda var gücümle çalışmak ve şehrimizin kalkınıp büyümesine katkı sağlamak ve Türkiye Yüzyılında partimizin yeni döneminde yeniden şahlanışına geçmesinde güç birliği yapmak için aday oluyorum.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ve Ak Partimizin her daim yanında olduğumu vurgulayarak yapılacak olacak seçimlerin şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Tüm halkımızın Mübarek ramazan ayını tebrik ediyorum" dedi.

Zafer Salgın Kimdir?

1969 Nevşehir doğumlu Zafer Salgın, 1994 yılında Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde işletme dalında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Eylül 1999'dan itibaren Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak hizmet veren Zafer Salgın, S.M.M.M.M Odasında uzun müddet TüRMOB il delegeliği ve staj komisyon başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

S.M.M.M. Odası tarafından düzenlenen KOBİ-TFRS uygulaması, denetim, denetim standartları ve uygulamaları, Türk Ticaret Kanunu, vb. bir çok kursu başarıyla tamamlayan Zafer Salgın, orta düzeyde İngilizce konuşmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.