Aile destek sigortası projesi Sarıhıdır'da tanıtıldı

SİYASET 23.12.2022 - 12:46, Güncelleme: 23.12.2022 - 12:46
 

Aile destek sigortası projesi Sarıhıdır'da tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp ilçe başkanlığı partinin aile destek sigortası projesini köy köy gezerek tanıtmaya devam ediyor.
NEVŞEHİR(MHA) Sarıhıdır köylü kadınlarla bir araya gelen CHP Ürgüp ilçe başkanı Fulya Gülşen Altınsoy ve beraberindeki parti yöneticileri ülke gündemine dair değerlendirmelerde de bulundu.   Başkan Altınsoy, "Sarıhıdır'ın üretken, emekçi kadınları ile tarım ve hayvancılık üzerine, peynirin kilosunun et fiyatını neden geçtiğini, girdi maliyetlerinin nasıl arttığı, pazarda ki, markette ki yüksek fiyatlara rağmen üreticinin yeterli geliri sağlayamadığı, üretici birliği kooperatiflerine olan ihtiyacı konuştuk, tartıştık. CHP'nin sosyal projesi, Aile destek sigortası hakkında bilgilendirme yaptık. Sıcacık ev sahipliği için teşekkürler Sarıhıdır" ifadelerinde bulund
Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp ilçe başkanlığı partinin aile destek sigortası projesini köy köy gezerek tanıtmaya devam ediyor.

NEVŞEHİR(MHA)  Sarıhıdır köylü kadınlarla bir araya gelen CHP Ürgüp ilçe başkanı Fulya Gülşen Altınsoy ve beraberindeki parti yöneticileri ülke gündemine dair değerlendirmelerde de bulundu.  

Başkan Altınsoy, "Sarıhıdır'ın üretken, emekçi kadınları ile tarım ve hayvancılık üzerine, peynirin kilosunun et fiyatını neden geçtiğini, girdi maliyetlerinin nasıl arttığı, pazarda ki, markette ki yüksek fiyatlara rağmen üreticinin yeterli geliri sağlayamadığı, üretici birliği kooperatiflerine olan ihtiyacı konuştuk, tartıştık. CHP'nin sosyal projesi, Aile destek sigortası hakkında bilgilendirme yaptık. Sıcacık ev sahipliği için teşekkürler Sarıhıdır" ifadelerinde bulund

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.