Bilgin; “Hangi şartlarda ve zorluklarda bu memleket için görev yaptığınızı çok iyi biliyorum”

SİYASET 10.01.2024 - 13:57, Güncelleme: 10.01.2024 - 13:57
 

Bilgin; “Hangi şartlarda ve zorluklarda bu memleket için görev yaptığınızı çok iyi biliyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilgin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla kahvaltıda gazetecilerle bir araya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilgin’in düzenlemiş olduğu kahvaltı programında gazetecilerin ve Nevşehir’in sorunlarına değindi. Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Bilgin’in düzenlediği kahvaltı vesilesi ile bir araya geldiğimize değinen Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş; önümüzde ki yerel seçim çalışmalarımız demem etmekte, yoğun programımızın arasında sizlerle birlikte olmak ve hasret gidermek istedik. Her platformda olmanız gerektiği gibi siyasetin olmazsa olmazı fedakar emekçilersiniz. Çalışmalarınızı bir güne sığdıramayız ama 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü içtenlikle kutluyor işlerinizde başarı ve kolaylık diliyorum dedi. Her ne kadar aktif olmasam da bende Gazeteciler Cemiyeti üyesi olarak sizden biriyim diyerek sözlerine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilgin, hangi şartlarda ve zorluklarda bu memleket için görev yaptığınızı çok iyi biliyorum. Son yıllarda kendini iyice belli eden Nevşehir’in kronikleşmiş sorunlarını  benim kadar sizlerde biliyorsunuz. Çıktığım kutlu yolda benimle birlikte dertlendiğinizi, ayrı ortamlarda olsa da çözüm yolu aradığımızı sizlerin de yanımda olduğunuzu biliyorum. Belediye Başkanı seçildiğimde en büyük yardımcım olacak sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüz kutluyorum dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilgin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla kahvaltıda gazetecilerle bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilgin’in düzenlemiş olduğu kahvaltı programında gazetecilerin ve Nevşehir’in sorunlarına değindi.

Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Bilgin’in düzenlediği kahvaltı vesilesi ile bir araya geldiğimize değinen Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş; önümüzde ki yerel seçim çalışmalarımız demem etmekte, yoğun programımızın arasında sizlerle birlikte olmak ve hasret gidermek istedik. Her platformda olmanız gerektiği gibi siyasetin olmazsa olmazı fedakar emekçilersiniz. Çalışmalarınızı bir güne sığdıramayız ama 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü içtenlikle kutluyor işlerinizde başarı ve kolaylık diliyorum dedi.

Her ne kadar aktif olmasam da bende Gazeteciler Cemiyeti üyesi olarak sizden biriyim diyerek sözlerine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilgin, hangi şartlarda ve zorluklarda bu memleket için görev yaptığınızı çok iyi biliyorum. Son yıllarda kendini iyice belli eden Nevşehir’in kronikleşmiş sorunlarını  benim kadar sizlerde biliyorsunuz. Çıktığım kutlu yolda benimle birlikte dertlendiğinizi, ayrı ortamlarda olsa da çözüm yolu aradığımızı sizlerin de yanımda olduğunuzu biliyorum. Belediye Başkanı seçildiğimde en büyük yardımcım olacak sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüz kutluyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.