CHP Ürgüp İlçe Başkanı Altınsoy istifa etti

İLÇELER 23.12.2022 - 14:51, Güncelleme: 23.12.2022 - 14:51
 

CHP Ürgüp İlçe Başkanı Altınsoy istifa etti

CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy, 2023 seçimlerinden partisinden milletvekili aday adayı olabilmek için bugün düzenlediği basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı.
CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy, 2023 seçimlerinden partisinden milletvekili aday adayı olabilmek için bugün düzenlediği basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı. CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy, 2023 Genel seçimlerinde CHP Nevşehir milletvekili aday adaylık başvurusu yapmak üzere görevinden istifa ettiğini açıkladı. CHP Ürgüp İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında istifa ettiğini açıklayan Altınsoy’a çok sayıda partilinin destek vermesi dikkatlerden kaçmadı. Altınsoy açıklamasında, “Bugün burada fizikken ve kalben bulunan değerli büyüklerim,  çok kıymetli yol arkadaşlarım, sevgili ailem.  2015 yılında, CHP rozeti sol göğsüme iliştirildiğinde nasıl heyecan duyduğumu anlatamam. Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olan,  kurtarıcı partinin resmen üyesiydim artık. 2015 -2022 yılları arasında aldığım sorumluluk iki dönem Kadın Kolu Başkanlığı,  ilçe yöneticiliği,  il başkan yardımcılığı,  Parti Okulu Eğitmenliği, 36. ve 37. Dönem Kurultay Delegeliği,  26.ve 27. Dönem Nevşehir Milletvekili adaylığı ve Ürgüp İlçe Başkanlığı... Her bir görev bana tecrübe ve değer kazandırdı,  abi, abla, kardeş,  yoldaş kazandırdı. Pek tabi taraf olunca hedefte olmak vardı,  yalan yok cüretkâr-tehditkâr düşmanlar da edindim. Bilmeliler ki zırhım dualarınızdır. Bugün buradaki birlik beraberlik duygumuz,  artsın eksilmesin. Ülkemize huzur, bolluk, bereket, refah gelsin. Dileğim odur ki hiç bir çocuk yatağa aç girmesin,  hiç bir anne-baba evine ekmek götürmekte zorluk çekmesin,  hiç bir kadın öldürülmesin! Bilimin ışığında aydınlanalım,  açtığı yolda durmadan yürüyelim. 23.12.2022, bugün itibariyle toprağımdan, Nevşehir ‘den milletvekili aday adayı olabilmek için büyük bir gururla sürdürdüğüm ilçe başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Katılımınız için çok teşekkür ederim. Yeni yolumuz hepimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy, 2023 seçimlerinden partisinden milletvekili aday adayı olabilmek için bugün düzenlediği basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı.

CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy, 2023 seçimlerinden partisinden milletvekili aday adayı olabilmek için bugün düzenlediği basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı.
CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy, 2023 Genel seçimlerinde CHP Nevşehir milletvekili aday adaylık başvurusu yapmak üzere görevinden istifa ettiğini açıkladı. CHP Ürgüp İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında istifa ettiğini açıklayan Altınsoy’a çok sayıda partilinin destek vermesi dikkatlerden kaçmadı. Altınsoy açıklamasında, “Bugün burada fizikken ve kalben bulunan değerli büyüklerim,  çok kıymetli yol arkadaşlarım, sevgili ailem.  2015 yılında, CHP rozeti sol göğsüme iliştirildiğinde nasıl heyecan duyduğumu anlatamam. Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olan,  kurtarıcı partinin resmen üyesiydim artık. 2015 -2022 yılları arasında aldığım sorumluluk iki dönem Kadın Kolu Başkanlığı,  ilçe yöneticiliği,  il başkan yardımcılığı,  Parti Okulu Eğitmenliği, 36. ve 37. Dönem Kurultay Delegeliği,  26.ve 27. Dönem Nevşehir Milletvekili adaylığı ve Ürgüp İlçe Başkanlığı... Her bir görev bana tecrübe ve değer kazandırdı,  abi, abla, kardeş,  yoldaş kazandırdı. Pek tabi taraf olunca hedefte olmak vardı,  yalan yok cüretkâr-tehditkâr düşmanlar da edindim. Bilmeliler ki zırhım dualarınızdır. Bugün buradaki birlik beraberlik duygumuz,  artsın eksilmesin. Ülkemize huzur, bolluk, bereket, refah gelsin. Dileğim odur ki hiç bir çocuk yatağa aç girmesin,  hiç bir anne-baba evine ekmek götürmekte zorluk çekmesin,  hiç bir kadın öldürülmesin! Bilimin ışığında aydınlanalım,  açtığı yolda durmadan yürüyelim. 23.12.2022, bugün itibariyle toprağımdan, Nevşehir ‘den milletvekili aday adayı olabilmek için büyük bir gururla sürdürdüğüm ilçe başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Katılımınız için çok teşekkür ederim. Yeni yolumuz hepimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.