İl Müdürü Muhsin Özdemir, spor il temsilcileriyle toplantı yaptı

SPOR 05.12.2022 - 15:04, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

İl Müdürü Muhsin Özdemir, spor il temsilcileriyle toplantı yaptı

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, spor il temsilcileri ile bir araya gelerek planlama ve değerlendirme toplantısı yaptı.
    Nevşehir Gençlik Merkezi has oda da yapılan toplantıya sporun çeşitli branşlarından temsilciler katıldı. Sporun gelişimi için geçmişte yapılan çalışmalar ve yeni dönemle ilgili yapılması planlanan faaliyetler, lisanslı-faal sporcu sayısı ve spora yeni yetenekler kazandırılması, yeni yapılacak tesisler başlıca konular arasında yer aldı. Bütün il temsilcilerini tek tek dinlenerek görüş alışverişinde bulunuldu. Nevşehir’de hem nitelik hem de nicelik bakımından sürekli gelişmeyi ve ilerlemeyi hedef aldıklarını ifade eden İl Müdürü Muhsin Özdemir, “Federasyonlarımız ile arada köprü görevini yürütenler il temsilcilerimizdir. Spor dallarında başarı sağlamak için en büyük görev siz değerli il temsilcilerimize düşüyor ve bu konuda bizlerde kendi üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız. Ortak karar ve disiplin içinde beraberce hareket edeceğiz bundan sonra il temsilcilerimizle sık sık bir araya gelerek değerlendirme ve bir sonraki projelerimizin de planlama toplantısını gerçekleştirip, Nevşehir’i spor şehri yapmak adına durmadan çalışacağız” dedi.
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, spor il temsilcileri ile bir araya gelerek planlama ve değerlendirme toplantısı yaptı.

 

 

Nevşehir Gençlik Merkezi has oda da yapılan toplantıya sporun çeşitli branşlarından temsilciler katıldı. Sporun gelişimi için geçmişte yapılan çalışmalar ve yeni dönemle ilgili yapılması planlanan faaliyetler, lisanslı-faal sporcu sayısı ve spora yeni yetenekler kazandırılması, yeni yapılacak tesisler başlıca konular arasında yer aldı. Bütün il temsilcilerini tek tek dinlenerek görüş alışverişinde bulunuldu.

Nevşehir’de hem nitelik hem de nicelik bakımından sürekli gelişmeyi ve ilerlemeyi hedef aldıklarını ifade eden İl Müdürü Muhsin Özdemir, “Federasyonlarımız ile arada köprü görevini yürütenler il temsilcilerimizdir. Spor dallarında başarı sağlamak için en büyük görev siz değerli il temsilcilerimize düşüyor ve bu konuda bizlerde kendi üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız. Ortak karar ve disiplin içinde beraberce hareket edeceğiz bundan sonra il temsilcilerimizle sık sık bir araya gelerek değerlendirme ve bir sonraki projelerimizin de planlama toplantısını gerçekleştirip, Nevşehir’i spor şehri yapmak adına durmadan çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.