Kılıç bu kez Kaymaklı kasabasındaydı

NEVŞEHİR 14.07.2022 - 12:16, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kılıç bu kez Kaymaklı kasabasındaydı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç bu kez merkeze bağılı Kaymaklı kasabasındaydı.
    NEVŞEHİR(MHA) Önceki gün Nevşehir il merkezinde, il başkanı, il yönetimi, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleriyle bir araya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç bu kez merkeze bağılı Kaymaklı kasabasındaydı.   Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç Sultangazi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Kaymaklı kasabası dernek başkanı Ahmet Altınsoy'la beraber Kaymaklı Belediye başkanı Harun Çekiç’in ev sahipliğinde bir araya geldi.   Güncel konulara ilişkin karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede Kaymaklı belediyesinin çalışmaları da ele alındı. 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç bu kez merkeze bağılı Kaymaklı kasabasındaydı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Önceki gün Nevşehir il merkezinde, il başkanı, il yönetimi, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleriyle bir araya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç bu kez merkeze bağılı Kaymaklı kasabasındaydı.  

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç Sultangazi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Kaymaklı kasabası dernek başkanı Ahmet Altınsoy'la beraber Kaymaklı Belediye başkanı Harun Çekiç’in ev sahipliğinde bir araya geldi.  

Güncel konulara ilişkin karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede Kaymaklı belediyesinin çalışmaları da ele alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.