Milletvekili Özgün'den teşekkür

SİYASET 23.05.2023 - 12:44, Güncelleme: 23.05.2023 - 12:44
 

Milletvekili Özgün'den teşekkür

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Seçim kurulundan mazbatasını alırken, kendisine bu süreçte destek olan ailesine, Nevşehirlilere teşekkür etti.
Özgün, "Mazbatamızı teslim aldık. Nevşehir’imizi TBMM'nde temsil etme şerefini bizlere veren hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Şimdi Nevşehir kalkınması ve büyümesi için birlik ve beraberlik içinde mücadele edeceğiz. Elimizden gelenin fazlasını yapacağız.   Bu süreçte beni yalnız bırakmayan her zaman hayır dualarını eksik etmeyen Eşime ve çocuklarıma, Anneme ve babama, Tüm dost ve arkadaşlarıma, Vefakâr Teşkilatımıza,    Dava arkadaşlarıma, Nevşehirli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz 28 Mayıs seçimlerini kazanmak zafere ulaşmaktır. Sefer bizden Zafer Allah’tandır" ifadelerinde bulundu
NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Seçim kurulundan mazbatasını alırken, kendisine bu süreçte destek olan ailesine, Nevşehirlilere teşekkür etti.

Özgün, "Mazbatamızı teslim aldık. Nevşehir’imizi TBMM'nde temsil etme şerefini bizlere veren hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Şimdi Nevşehir kalkınması ve büyümesi için birlik ve beraberlik içinde mücadele edeceğiz. Elimizden gelenin fazlasını yapacağız.  

Bu süreçte beni yalnız bırakmayan her zaman hayır dualarını eksik etmeyen Eşime ve çocuklarıma, Anneme ve babama, Tüm dost ve arkadaşlarıma, Vefakâr Teşkilatımıza,   

Dava arkadaşlarıma, Nevşehirli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz 28 Mayıs seçimlerini kazanmak zafere ulaşmaktır. Sefer bizden Zafer Allah’tandır" ifadelerinde bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.