Nevşehir Belediyespor, iki deplasmandan 4 puan çıkarttı

SPOR 13.11.2022 - 17:19, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Nevşehir Belediyespor, iki deplasmandan 4 puan çıkarttı

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor son iki haftada 4 puan kazanmasını bildi.
    TFF 3.Lig 1.Grupta ligin 11.haftasında Nevşehir Belediyespor deplasmanda Edirnespor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında tutuk bir oyun sergileyen Nevşehir Belediyespor karşılaşmanın 24.dakikasında Onur Öztonga ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan ev sahibi ekip Edirnespor maçın 49.dakikasında Oğuzhan Kandemir’in kaydettiği gol ile maçta durumu 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın 57.dakikasında Nevşehir Belediyespor bu kez Dilaver Güçlü’nün kaydettiği gol ile maçta 2-1 öne geçerken maçın 74.dakikasında ise Baran Sarka skoru 3-1’e getiren golü kaydetti. Karşılaşmada 90 dakika da bu skorla sona ererken Nevşehir Belediyespor üst üste oynamış olduğu ikinci deplasman maçından da 3 puan kazanmasını bildi. Ligin 10.haftasında Elazığspor ile karşılaşan Nevşehir Belediyespor 2-0 geriden geldiği karşılaşmada maçın uzatma dakikalarında bulduğu gollerle sahadan 2-2 eşitlikle ayrılmasını bilmişti.  Bu skorun ardından Nevşehir Belediyespor 13.’e çıkartarak ligde de 12.sıraya yükseldi.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor son iki haftada 4 puan kazanmasını bildi.

 

 

TFF 3.Lig 1.Grupta ligin 11.haftasında Nevşehir Belediyespor deplasmanda Edirnespor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında tutuk bir oyun sergileyen Nevşehir Belediyespor karşılaşmanın 24.dakikasında Onur Öztonga ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan ev sahibi ekip Edirnespor maçın 49.dakikasında Oğuzhan Kandemir’in kaydettiği gol ile maçta durumu 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın 57.dakikasında Nevşehir Belediyespor bu kez Dilaver Güçlü’nün kaydettiği gol ile maçta 2-1 öne geçerken maçın 74.dakikasında ise Baran Sarka skoru 3-1’e getiren golü kaydetti. Karşılaşmada 90 dakika da bu skorla sona ererken Nevşehir Belediyespor üst üste oynamış olduğu ikinci deplasman maçından da 3 puan kazanmasını bildi.

Ligin 10.haftasında Elazığspor ile karşılaşan Nevşehir Belediyespor 2-0 geriden geldiği karşılaşmada maçın uzatma dakikalarında bulduğu gollerle sahadan 2-2 eşitlikle ayrılmasını bilmişti. 

Bu skorun ardından Nevşehir Belediyespor 13.’e çıkartarak ligde de 12.sıraya yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.