Rasim Arı'dan Miting Gibi Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı

SİYASET 22.01.2024 - 08:54, Güncelleme: 22.01.2024 - 08:54
 

Rasim Arı'dan Miting Gibi Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı

Nevşehir Belediye Başkanı Adayı Rasim Arı 31 Mart’ta gerçekleşecek Yerel Seçimlerde partisini seçim koordinasyon merkezi ofisini Nevşehir Belediye Başkanlığı karşında cami cedid Mahallesinde açtı.
Yoğun katılımla gerçekleşen açılış, adeta bir mitinge dönüştü. Renkli görüntülere sahne olan açılış törenine katılan Rasim Arı sevenleri “Kazanacağız!” mesajı verdi. Nevşehir  Belediye Başkan Adayı Rasim Arı seçim koordinasyon  merkezinin açılışını cami cedid Mahallesi'nde yaptı. Açılışa İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve Yönetimi kurulu üyeleri, merkez ilçe teşkilatı, kadın kolları, temsilcileri, ilçe Belediye başkan aday adayları, Gülşehir Eski Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un yanı sıra partili partisiz çok sayıda vatandaş ve Rasim Arı sevenlerinin katıldığı   koordinasyon merkezinin açılışı adeta miting havası yarattı. Açılış töreninde Belediye Başkan Adayı Arı vatandaşlar ve sevenleri   tarafından coşkuyla karşılandı. Miting havasında gerçekleşen açılış töreninde büyük bir coşku hakimdi. “ Ele güne karşı hep dik durdu başı, seviyoruz seni Başkan Rasim Arı”  sloganları ile meşalelerle oluşturulan bir koridordan geçerek açılışının yapacağı koordinasyon merkezinin önüne geldi.  Seçim koordinasyon merkezinin açılış konuşmasına  Şair Sezai Karakoç'un Ey sevgili şiirinden "Sakın kader deme! Kaderin üstünde bir kader vardır. Ne yapsalar boş! Göklerden gelen bir karar vardır." Dörtlüğü ile konuşmasına başlayan Rasim Arı  "Ben Nevşehirliye  sırtımı dayadım, sağıma, soluma Nevşehirliyi aldım. Nevşehir'in menfaati söz konusu iken gerisi teferruattır. Kralını tanımam ve tanımadım" cümleleri devam etti. 31 Mart’ta halkın önüne çıkacak, hesap vereceğiz. Hesap vermekten korkmuyoruz, çünkü verilmeyecek hesabımız yok! Kimseden çekinmeden uygulamalarımızı gerçekleştirdik." dedi  Konuşmasının ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapan Arı, Açılışa katılan Nevşehirli vatandaşlar ve sevenleri ile kucaklaştı.  
Nevşehir Belediye Başkanı Adayı Rasim Arı 31 Mart’ta gerçekleşecek Yerel Seçimlerde partisini seçim koordinasyon merkezi ofisini Nevşehir Belediye Başkanlığı karşında cami cedid Mahallesinde açtı.

Yoğun katılımla gerçekleşen açılış, adeta bir mitinge dönüştü. Renkli görüntülere sahne olan açılış törenine katılan Rasim Arı sevenleri “Kazanacağız!” mesajı verdi.

Nevşehir  Belediye Başkan Adayı Rasim Arı seçim koordinasyon  merkezinin açılışını cami cedid Mahallesi'nde yaptı.

Açılışa İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve Yönetimi kurulu üyeleri, merkez ilçe teşkilatı, kadın kolları, temsilcileri, ilçe Belediye başkan aday adayları, Gülşehir Eski Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un yanı sıra partili partisiz çok sayıda vatandaş ve Rasim Arı sevenlerinin katıldığı   koordinasyon merkezinin açılışı adeta miting havası yarattı.

Açılış töreninde Belediye Başkan Adayı Arı vatandaşlar ve sevenleri   tarafından coşkuyla karşılandı. Miting havasında gerçekleşen açılış töreninde büyük bir coşku hakimdi. “ Ele güne karşı hep dik durdu başı, seviyoruz seni Başkan Rasim Arı”  sloganları ile meşalelerle oluşturulan bir koridordan geçerek açılışının yapacağı koordinasyon merkezinin önüne geldi. 

Seçim koordinasyon merkezinin açılış konuşmasına 

Şair Sezai Karakoç'un Ey sevgili şiirinden

"Sakın kader deme!

Kaderin üstünde bir kader vardır.

Ne yapsalar boş!

Göklerden gelen bir karar vardır." Dörtlüğü ile konuşmasına başlayan Rasim Arı  "Ben Nevşehirliye  sırtımı dayadım, sağıma, soluma Nevşehirliyi aldım. Nevşehir'in menfaati söz konusu iken gerisi teferruattır. Kralını tanımam ve tanımadım" cümleleri devam etti.

31 Mart’ta halkın önüne çıkacak, hesap vereceğiz. Hesap vermekten korkmuyoruz, çünkü verilmeyecek hesabımız yok! Kimseden çekinmeden uygulamalarımızı gerçekleştirdik." dedi 

Konuşmasının ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapan Arı, Açılışa katılan Nevşehirli vatandaşlar ve sevenleri ile kucaklaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.