Uçhisar Belediyesi, "Uçhisar'ımız daha da güzelleşiyor"

İLÇELER 12.10.2022 - 11:33, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Uçhisar Belediyesi, "Uçhisar'ımız daha da güzelleşiyor"

Nevşehir merkeze en yakın turizm merkezlerinden biri olan Uçhisar kasabasında belediyenin sıcak asfalt çalışmaları hızla sürüyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze en yakın turizm merkezlerinden biri olan Uçhisar kasabasında belediyenin sıcak asfalt çalışmaları hızla sürüyor.   Çalışma sezonu süresince kasabada parke yol ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren, kasabada yaşayan insanlara daha yaşanılabilir bir turizm merkezi oluşturmak için gayretli bir şekilde çalışan Uçhisar belediyesi ekiplerinin çalışmaları bugünlerde Fatih caddesinde yoğunlaşmış durumda.   Fatih Caddesindeki yol çalışmalarını da kısa sürede tamamlamayı planlayan Uçhisar Belediyesi "Fatih Caddemiz sıcak asfalta kavuşuyor. Uçhisar'ımız daha da güzelleşiyor" paylaşımında bulundu.  
Nevşehir merkeze en yakın turizm merkezlerinden biri olan Uçhisar kasabasında belediyenin sıcak asfalt çalışmaları hızla sürüyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze en yakın turizm merkezlerinden biri olan Uçhisar kasabasında belediyenin sıcak asfalt çalışmaları hızla sürüyor.  

Çalışma sezonu süresince kasabada parke yol ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren, kasabada yaşayan insanlara daha yaşanılabilir bir turizm merkezi oluşturmak için gayretli bir şekilde çalışan Uçhisar belediyesi ekiplerinin çalışmaları bugünlerde Fatih caddesinde yoğunlaşmış durumda.  

Fatih Caddesindeki yol çalışmalarını da kısa sürede tamamlamayı planlayan Uçhisar Belediyesi "Fatih Caddemiz sıcak asfalta kavuşuyor. Uçhisar'ımız daha da güzelleşiyor" paylaşımında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.