Karapınar'da Toki Heyecanı Yaşanıyor

BELEDİYELER 31.05.2024 - 16:25, Güncelleme: 31.05.2024 - 16:25
 

Karapınar'da Toki Heyecanı Yaşanıyor

Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar beldesinde şu günlerde TOKİ Heyecanı Yaşanıyor. Başkan Güneş "Çok yakında müjdeyi vereceğiz inşallah" dedi.
Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş'in en büyük hayallerimden birisi dediği TOKİ Konutları Konusunda gelişmeler olumlu yönde hızla ilerliyor. TOKİ için İlk döneminde gerekli girişimlerde bulunan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ikinci döneminde de bu konuda adeta Ankara'da kamp kurmuş durumda. Bu konuda bir açıklama yapan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş "TOKİ ile görüşmelerimiz yapıldı, Arazimiz hazır, Belediye olarak İmar Plan Revizyonunu yaptık. TOKİ konutları yapılabilmesi için gerekli olan 15 kurumdan yapılabilir şeklinde olumlu görüş alındı. Yani Karapınar beldemizde TOKİ konutları yapılması için tüm gelişmeler olumlu yönde istediğimiz gibi devam ediyor. Önümüzdeki günlerde TOKİ Başkanlığından randevu talep ettik sonrasında gidip evrakları teslim ederek, plan proje zemin etüdü vs gibi hazırlıklar başlayacak inşallah" dedi
Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar beldesinde şu günlerde TOKİ Heyecanı Yaşanıyor. Başkan Güneş "Çok yakında müjdeyi vereceğiz inşallah" dedi.

Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş'in en büyük hayallerimden birisi dediği TOKİ Konutları Konusunda gelişmeler olumlu yönde hızla ilerliyor.


TOKİ için İlk döneminde gerekli girişimlerde bulunan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ikinci döneminde de bu konuda adeta Ankara'da kamp kurmuş durumda.

Bu konuda bir açıklama yapan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş "TOKİ ile görüşmelerimiz yapıldı, Arazimiz hazır, Belediye olarak İmar Plan Revizyonunu yaptık.

TOKİ konutları yapılabilmesi için gerekli olan 15 kurumdan yapılabilir şeklinde olumlu görüş alındı.

Yani Karapınar beldemizde TOKİ konutları yapılması için tüm gelişmeler olumlu yönde istediğimiz gibi devam ediyor.

Önümüzdeki günlerde TOKİ Başkanlığından randevu talep ettik sonrasında gidip evrakları teslim ederek, plan proje zemin etüdü vs gibi hazırlıklar başlayacak inşallah" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.