Ortahisar'da sürücülere reflektif yelek dağıtıldı

ASAYİŞ 23.11.2022 - 11:26, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Ortahisar'da sürücülere reflektif yelek dağıtıldı

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından Ortahisar beldesinde sürücülere reflektir yelek dağıtıldı.
Cumhurbaşkanlığı Karayolu Trafik Güvenliği eylem planı kapsamında; Trafik kazalarını en aza indirebilmek amacı ve ‘’Reflektif Yelek Giy, Görünür Ol’’ sloganıyla denetimler devam ediyor. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı; bisiklet, elektrikli bisiklet, elektrikli scooter, motorlu bisiklet ve motosiklet kullanıcılarına yönelik Ürgüp Kaymakamı Cüneyt Caner’in katılımı ile Ürgüp ilçesi Ortahisar beldesinde 21 Kasım 2022 tarihinde bilgilendirme ve bilinçlendirme yapılıp sürücülere reflektif yelek dağıtıldı.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından Ortahisar beldesinde sürücülere reflektir yelek dağıtıldı.

Cumhurbaşkanlığı Karayolu Trafik Güvenliği eylem planı kapsamında; Trafik kazalarını en aza indirebilmek amacı ve ‘’Reflektif Yelek Giy, Görünür Ol’’ sloganıyla denetimler devam ediyor.

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı; bisiklet, elektrikli bisiklet, elektrikli scooter, motorlu bisiklet ve motosiklet kullanıcılarına yönelik Ürgüp Kaymakamı Cüneyt Caner’in katılımı ile Ürgüp ilçesi Ortahisar beldesinde 21 Kasım 2022 tarihinde bilgilendirme ve bilinçlendirme yapılıp sürücülere reflektif yelek dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.