Özdemir'den Yazıcı'ya başarılar temennisi

NEVŞEHİR 28.09.2023 - 11:56, Güncelleme: 28.09.2023 - 11:56
 

Özdemir'den Yazıcı'ya başarılar temennisi

NEVŞEHİR(MHA) Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ziyaret etti.
İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Yazıcı’ya hayırlı olsun temennisinde bulunan Özdemir, iki kurumun ortak yapacağı faaliyetler, projeler ve etkinlikler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.  İl Müdürü Yazıcı nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gençlik ve Spor İl Müdürü Özdemir’e teşekkür etti. 
NEVŞEHİR(MHA) Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Yazıcı’ya hayırlı olsun temennisinde bulunan Özdemir, iki kurumun ortak yapacağı faaliyetler, projeler ve etkinlikler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. 

İl Müdürü Yazıcı nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gençlik ve Spor İl Müdürü Özdemir’e teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.