Nevşehir Valiliğinden Avanos'a müjde

İLÇELER 11.03.2023 - 15:13, Güncelleme: 11.03.2023 - 15:13
 

Nevşehir Valiliğinden Avanos'a müjde

Nevşehir Valiliği, Avanos'a yapılacak olan OSB projesi ile ilgili müjdeli haberi açıkladı.
Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi projesi ile ilgili izinlerin tamamlandığının ve çalışmaların en kısa sürede başlayacağının belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Şehrimize hayırlı olsun. İlimizin istihdamına büyük katkı sağlayacak olan ve yaklaşık 650 dönümlük alan üzerinde faaliyet gösterecek Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi’nin Tarım ve Orman Bakanlığı nezdinde devam eden izin süreci tamamlanarak, kurulum çalışmalarına en kısa sürede başlanacaktır. Böylece, İlimiz istihdamına büyük katkı sağlayan OSB sayısı 4’e çıkartılmış olacak."
Nevşehir Valiliği, Avanos'a yapılacak olan OSB projesi ile ilgili müjdeli haberi açıkladı.

Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi projesi ile ilgili izinlerin tamamlandığının ve çalışmaların en kısa sürede başlayacağının belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Şehrimize hayırlı olsun. İlimizin istihdamına büyük katkı sağlayacak olan ve yaklaşık 650 dönümlük alan üzerinde faaliyet gösterecek Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi’nin Tarım ve Orman Bakanlığı nezdinde devam eden izin süreci tamamlanarak, kurulum çalışmalarına en kısa sürede başlanacaktır. Böylece, İlimiz istihdamına büyük katkı sağlayan OSB sayısı 4’e çıkartılmış olacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.